aA
Oficialūs bendrovės “Advanced Micro Devices” atstovai penktadienį patvirtino, kad nebebus gaminamas kompanijos planuose numatytas mikroprocesorius “Mustang”, skirtas tarnybinėms ir darbo stotims. Šiam rinkos sektoriui bus ruošiami kiti procesoriai.
Nėra visiškai aišku kas paskatino bendrovę žengti šį žingsnį. Manoma, kad “Mustang” buvo atsisakyta peržiūrėjus ateities strategiją, atiduodant pirmenybę kitam naujam procesoriui “Palomino”. “Athlon” įpėdinis “Palomino”, bus skirtas namų kompiuteriams. Jis taip pat bus naudojamas ir tarnybinėse stotyse, kol AMD nesukurs naujo specialiai šiam tikslui pritaikyto procesoriaus.

Naujieji “Advanced Micro Devices” gaminiai “Palomino”, “Morgan” ir “Mustang” buvo ruošiami skirtingiems procesorių rinkos segmentams. “Athlon” įpėdiniai turi skirtingą spartinančiosios atminties kiekį. Pasak AMD vadovų, “Palomino” ir “Morgan” procesoriuose bus naudojama patobulinta mikroarchitektūra, padidinsianti procesorių našumą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.