aA
Šiauliečiai pranešė, kad mieste, laukuose prie Serbentų gatvės, skerdžiami arkliai. Skerdiena kapojama kirviais ir metama tiesiai į automobilio priekabą. Dar vienas arklys drebėdamas stebėjo egzekuciją prie gelžbetoninės tvoros, rašo „Šiaulių kraštas”.
Arklio akis
Arklio akis
© K.Šatūno nuotr.
Serbentų gatvės gyventojai sakė, kad greta gatvės esančiuose laukuose dažnai mato luošus, paliegusius arklius. Vakar po pietų laukuose kirviais buvo kapojama arklio skerdiena.

Sukrėsti vaizdo, žmonės teigė skambinę į Šiaulių apskrities maisto ir veterinarijos tarnybą, bet ten esą buvo atsakyta: pietaujame.

Du vyrai pasilenkę sparčiai mojavo kirviais ir mėtė mėsos gabalus į greta stovinčio automobilio „Audi 100“ priekabą, rašo „Šiaulių kraštas”.

Gyvulio skerdiena gulėjo tiesiai ant purvinos žemės. Krauju aptekusios mėsos gabalai vienas po kito skrido į automobilio priekabą.

Šiaulių apskrities maisto ir veterinarijos tarnybos specialistai su policija nuvykę į gyvulio dorojimo vietą po pietų, rado tiktai pririštą arklį.

Vakarop gyvulio savininkas šiaulietis buvo surastas. Specialistai taip pat aptiko suketvirčiuotą arklį. Apie įvykį informuoti Aplinkos apsaugos agentūros specialistai, rašo „Šiaulių kraštas”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.