aA
Rumunijoje moteriai negyvo tėvo kūnas buvo atsiųstas paštu po to, kai kapinės buvo parduotos žemės supirkėjams. Severino mieste gyvenanti Aurelia Cenusa teigia, kad už maždaug 500 kilometrų esančio Darvari miesto, kuriame gyveno jos tėvas, dvasininkai jai pranešė, jog parduodamos kapinės, kuriose užkastas jos tėvo kūnas, o pats kūnas bus ekshumuotas.
Laiškai, laiškas, vokai, paštas
© DELFI
A.Cenusa sakė iš pradžių maniusi, jog kunigas, sakydamas atvykti tėvo Rafaila Cojocaru liekanų pasiimti pačiai arba laukti jų atvykstant paštu, juokavo, rašo Ananova.com.

Ji sakė: „Prieš kelias savaites dalyvavau loterijoje ir kai gavau didelį siuntinį tai pamaniau, kad kažką laimėjau. Bet atidariusi siuntinį radau dėžę nuo bananų, kurioje buvo mano mirusio tėvo kaulai. Matėsi net liekanos kostiumo, su kuriuo jis buvo palaidotas prieš 16 metų. Kunigui sakiau, kad jie gali parduoti mano tėvo kapą ir tikėjausi, kad bažnyčia pasirūpins liekanų perlaidojimu. Nė neįtariau, kad jis nejuokavo sakydamas, kad liekanas gausiu paštu, jei neatvyksiu jų pasiimti pati. Tai nežmoniška“

Ji pridūrė, kad planuoja pateikti ieškinį bažnyčios atstovams. Vietinės policijos pareigūnai jau pradėjo tyrimą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.