aA
Viena nežymi muzikos grupė iš Sidnėjaus ėmėsi kraštutinių priemonių tam, kad pasiektų, jog jų kūrinį imtų groti radijo stotis.
Trys vaikinai iš "Navajo" pradėjo bado streiką reikalaudami, kad Australijos nacionalinė jaunimo radijo stotis į savo grojamų dainų sąrašą įtrauktų ir jų kūrinį "American Hat".

Vokalistas Benas Price'as, gitaristas Sehas Masonas, būgnininkas Endo Strokesas bei bosistas Tubbsas Armanis įsirengė stovyklą prie ABC studijos Sidnėjuje ir pareiškė, būsią ten tiek, kiek reikės.

"Navajo" nugalėjo pradedančiųjų muzikos grupių konkurse, kurio pagrindinis prizas - galimybė įrašyti pirmąjį savo singlą ir dar du kūrinius. Neseniai grupė išleido pirmąjį savo singlą "American Hat", tačiau ji nesulaukė jokio radijo stočių dėmesio.

"Žmonės buvo įpratę klausyti gyvai konceruojančių grupių daugelyje viešbučių, tačiau dabar ten visą vietą užėmė žaidimų automatai. Taigi, pradedančioms Australijos grupėms radijo eteris dabar tapo svarbetnis nei bet kada anksčiau," teigė Benas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.