aA
Šį šeštadienį TV3 debiutuos naujas projektas "Be tabu savaitė". Pusvalandinio šou kūrėjai tikisi, kad laida bus tikrai juokinga. Kiaulė Gediminas (kairėje) tars savo kompetentingą kaimo reikalų žinovo žodį, kurį galbūt komentuos politikos apžvalgininkas Zbygniewas.
Be tabu
© "Lietuvos žinios"
Vietoj geriausių savaitės "Be tabu" siužetų pakartojimo laidoje "Be tabu plius" naujojoje laidoje bus tik tie patys vedėjai - Ramunė Pečiulienė ir Algis Ramanauskas bei keli geresni tą savaitę rodyti siužetai.

"Stengiamės "Be tabu savaitę" daryti vakarietiškai, - pasakojo A.Ramanauskas. - Vinjetės bus labai smagios. Laida turės savo rubrikas. Į kiekvieną laidą stengsimės pakviesti po kokį nors svečią - žymų žmogų, stengsimės, kad klausimai ir atsakymai būtų smagūs. Orientuosimės į aktualijas, nors laida savaitinė, filmuojama ketvirtadieniais".

"Be tabu savaitėje" pasirodys nauji herojai, kai kam jau matyti per TV3 transliuotą rinkimų naktį. Tai - politikos apžvalgininkai Stanislovas ir Zbygniewas, taip pat kaimo reikalų žinovas kiaulė Gediminas.

"Nes apie kaimą išmanyti gali tik kiaulės, - įsitikinęs A.Ramanauskas. - Tai tiesiog kaimietis, o kiekvienas kaimietis yra kaimo reikalų žinovas".

Politikos apžvalgininkai Zbygniewas ir Stanislovas, pagimdyti kažkada egzistavusios laidos "Radio show", nebus kaip anksčiau lėlės.

Šiuos personažus kurs A.Ramanauskas ir Rimas Šapauskas, atliksiantis ir kiaulės Gedimino vaidmenį.

"Tačiau nebedarysime "Radio show", - sakė "Be tabu" vedėjas. - Nes tai buvo laida, kurią darydavome daugiau sau. O "Be tabu savaitę" reikės kurti žiūrovams".

A.Ramanauskas įsitikinęs, kad naujoji laida nebus juokinga tik jiems patiems, nors ir skirta žiūrovams - ją kurs ne tik jo ir R.iapausko duetas, bet visa kūrybinė grupė: Saulius Bartkus, Ričardas Rickevičius, Mindaugas Sėjūnas, Jurgis Jefremovas.