aA
Portale atidarytas naujas skyrius“Kas? Kur? Kada?” (What’s on), kuriame lankytojai galės sužinoti visą su laisvalaikiu ir jo praleidimu Lietuvoje susijusią informaciją - teatrų ir kino teatrų repertuarus, muzikinių klubų, TV ir radijo stočių programas, bei rasti daug kitos naudingos informacijos.

Kaip ir portale pasirodančias naujienas, taip ir šiame skyriuje talpinamą informaciją galima komentuoti. Tai puiki priemonė apsikeisti nuomonėmis apie pramogas. Lankytojai gali “žvaigždutėmis” (nuo vienos iki penkių) įvertinti matytus filmus, aplankytus barus, restoranus.

Skyriuje veikia paieškos sistema, leidžianti lengvai rasti norimą informaciją. Pagal pasirinktą datą, laiką ar renginio pobūdį galima rasti surūšiuotą informaciją apie dominančius laisvalaikio leidimo būdus.

“Interaktyvios žiniasklaidos įtaka auga ir ji tampa konkurente tradicinėms žiniasklaidos priemonėms”, - teigia Jurga Eivaitė, DELFI UAB marketingo vadovė. ““Kas? Kur? Kada?” skyrius, kaip ir visas portalas ir ateityje bus tobulinamas. Naujienas tikimės pateikti pirmieji ir tokiu būdu patenkinti Interneto vartotojų poreikį šiai informacijai.”

Spalio mėnesį lietuviškojo DELFI portalo lankomumas lyginant su rugsėjo mėnesiu išaugo 27%, o peržiūrėtų puslapių skaičius pasiekė 2,1 mln.

DELFI yra didžiausios Baltijos šalių IT grupės MicroLink dukterinė įmonė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.