aA
Neseniai atnaujinusi “Internet Explorer 5.5”, bendrovė “Microsoft” pradėjo ieškoti žmonių, galinčių išbandyti naująją “Internet Explorer 6.0” bandomąją versiją. Naujoji interneto naršyklė bus dar patogesnė valdyti, nei dabartinės versijos.
Internet Explorer 6
Remiantis dviem “Windows” entuziastų tinklalapiais, “Microsoft” pasiūlė išbandyti naująją naršyklę praėjusios savaitės pabaigoje. Keliomis dienomis anksčiau, bendrovė savo tinklalapyje patalpino pirmuosius IE 5.5 klaidų ištaisymus.

Naujoji 6.0 versija, pasak puslapių “ActiveWin.com” ir “WinInformant.com”, bus labiau susieta su įvairiomis daugialypės terpės pramogomis. “Microsoft” žada pridėti įrankių juostas darbo su skaitmeniniais paveiksliukais, muzika ir vaizdo klipais palengvinimui.

“ActiveWin” atstovai pareiškė, kad “Microsoft” įdiegė naują antivirusinę priemonę į “Outlook Express” programą, kuri bus pateikiama kartu su IE6.0. Jau beveik tikrai žinoma, kad naujojoje “Internet Explorer” versijoje bus naudojama nauja dinaminė HTML ir lygaus langų išdėstymo technologijos, kurias galima pamatyti įdiegus pirmąjį IE5.5 pataisymų paketą.

Dabartinės “Internet Explorer” ir “MSN Explorer” yra paremtos tomis pačiomis technologijomis, pasirodysianti IE6.0 versija atrodys labiau orientuota į vartotoją. Pasak “ActiveWin”, naujoji visiškai atnaujinta naršyklė turės įdiegtą “MSN Messenger” darbo juostą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.