aA
Bendrovės “Ericsson” ir “ViaSat” susitarė dėl bendradarbiavimo kuriant interneto portalus, taikomąsias programas , bei įvairias paslaugų sistemas, kurios bus naudojamos bevieliuose elektroniniuose įrenginiuose automobilyje.
Naująja sistema, sukurta veikti kartu su GPRS (“General Packet Radio Service”) technologijomis, pirmiausiai bus galima naudotis Italijoje, pareiškė bendrovių atstovai. Sistema bus visą laiką sujungta su automobilio operacijų centru. Ryšys tarp jų bus iki 115 kbps.

Vartotojai naudotis naujuoju “Ericsson” ir “ViaSat” programų rinkiniu galės ištraukiamo ekrano, kuris bus automobilyje ir visiškai netrukdys vairuotojui, pagalba. Interneto vartai padės vairuotojams susisiekti su pagalbos tarnybomis, vartotojas galės naudotis elektroniniu paštu, skaityti karščiausias naujienas ar kitokią informaciją neišlipdamas iš automobilio.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.