aA
Blondinė slaugė, tiesiogiai per televiziją transliuoto konkurso metu ištekėjusi už milijonieriaus, tačiau netrukus anuliavusi šią santuoką, netrukus pasauliui gali parodyti tai, ko jos buvęs sutuoktinis neturėjo galimybės pamatyti.
Darva Conger ketina už šešiaženklį honorarą pozuoti nuoga žurnalui "Playboy", pranešė laikraštis "New York Post". Tačiau 42-iejų metų milijonierius Rickas Rockwellas tikrai nepirks šio "Playboy" numerio.

"Aš nežadu jai skirti papildomų 5 centų," teigė Rockwellas, pasigirdus kalboms apie galimą jo buvusios žmonos apsinuoginimą prieš objektyvus. Užuot pirkęs žurnalą, milijonierius ketina jį tik pavartyti prie laikraščių kiosko.

Slaugės sandėris su "Playboy" greičiausiai ir vėl atnaujins aršios į ją pačią nukreiptos kritikos laviną.

Jay'jaus Thomo, televizijos konkurso "Kas nori ištekėti už milijonieriaus?" vedėjo, nuomone, šis Conger žingsnis tik dar kartą įrodo jos tikruosius motyvus.

"Ji pasiekė savo tikslą gauti daug pinigų," Niujorko dienraščiui teigė Thomas. "Juokinga. Pasirodžius žurnalui jos buvęs vyras Rickas Rockwellas galės pirmą kartą išvysti ją nuogą."

Darvos Conger ir Ricko Rockwello santuoka, įvykusi tiesioginiame "Fox" televizijos eteryje vasario 15-ąją, buvo anuliuota balandžio 5-ą dieną Las Vegase.

Kaip teigė Conger, Rockwellas nuslėpė nuo jos savo ankstesnius nesutarimus su teisėsauga po to, kai jis grasino savo buvusiai sužadėtinei.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.