aA
Senosios Šiaurės civilizacijos paliko mums Runas - išminties lobyną. Runų simboliai neprarado savo aktualumo ir dabar. Su Runomis galima medituoti, burti, sudaryti runinius derinius (amuletus), kurie turėtų padėti norų išsipildymui.
Būrėja Jurga
Būrėja Jurga

Senovėje Runoms buvo meldžiamasi, kadangi kiekviena Runa turi simbolizuoja tam tikrą Dievybę. Runos - galingas, bet ir negailestingai atviras patarėjas. Atsakydama į žmogaus klausimą, Runa pritraukia ypatingą erdvės energiją, padedančią geriau susivokti savyje ir situacijoje.

Taigi, šiandien pradedu ciklą rašinių apie Runas - žmogaus patarėjas. Tikiuosi, kad jos padės jums pamatyti, ar teisingu keliu einate.

Pirmoji Runa

Pirmoji Runa - FEI

Pirmoji Runa FEI susijusi su "nuosavybės" ir "turto" sąvokomis. Ji iškelia prieš žmogų dilemą: turėti ar būti, t.y. imituoti gyvenimą ar iš tiesų gyventi. Turtas - tai sudėtingiausia dvasinė problema, su kuria susiduria praktiškai kiekvienas žmogus.

Plačiausia prasme Runa FEI simbolizuoja turėjimų pilnatvę. Tai lyg savotiškas žmogaus materialinių, intelektualinių, emocinių, dvasinių ir energetinių turtų rejestras.

Mantinės reikšmės:

Situacija: laimė

Potencialas: realizacija, išsipildymas

Pagrindinės savybės: kulminacija, paskirstymas, pagausėjimas

Praktiškas pritaikymas: naudinga, kai reikia nustatyti tikslią kokio nors sumanymo vertę

Iššūkis: teisingai paskirstyti tai, ką gavote

Perspėjimas: Visa, ką turite, yra Dievo dovana

Nurodymas: reikia suprasti, kas iš tiesų jums reikalinga

Patarimas: pagalvokite apie tolimesnį likimą to, ką gavote

Paguoda: būkite nuoširdūs patys su savimi

Simbolinis laukas

Pirma Runos FEI simbolinio lauko metafora - turėjimų pilnatvė, kuri neapsiriboja materialine nuosavybe. Žmogaus nuosavybė yra ir jo išgyvenimai, ir atmintis, ir intelektas. Ji susijusi su pinigais, daiktais, žiniomis, kurios būtinos gyvenimo harmonizavimui. Runa FEI simbolizuoja gerbūvį, kuris nėra savitikslis, o yra greičiau natūrali žmogaus būsena. Gerbūvis yra psichologinė, o ne finansinė kategorija. Tai vidinis pasitenkinimas, vidinė ramybė.

FEI simbolizuoja apsaugą nuo nuostolių ir pralaimėjimų, apsaugo vertybes ir pasiekimus, stabilizuoja eterinį kūną. Ji susijusi su svarstyklių ženklu, todėl padeda išsaugoti gerus santykius tarp žmonių. Būtent svarstyklės moko draugiškus santykius vertinti kaip turtą. Priešai - taip pat turtas, nes padeda aktyviai vystytis.

Runa FEI susijusi su dvasiniu komfortu ir ramybe, kuri ezoterikoje vertinama daug labiau nei materialinis turtas.

Pačia plačiausia prasme Runa FEI atsako už vaisingumą, naujos gyvybės atsiradimą, pradedant vaiko gimimu ir baigiant įmonės kūrimu. Ji simbolizuoja prijungimo, ekspansijos sutvirtinimo procesus.

Įsigijimo problema yra ta, kad jis dažniausiai neišlaisvina, nepraplečia galimybių, o susaisto, apriboja realius šansus pasiekti norimą rezultatą. Išoriniame lygmenyje žmogus nori tapti turtingu, o viduje tampa nelaimingas. Pavyzdžiui, pavirsdamas į savo įmonės vergą.

Bendravimas su Dievybe, stovinčia už Runos FEI, padeda suprasti, ką imti, o ko atsisakyti, ką galima ir ko negalima daryti. Balansas tarp to, kas mums būtina ir to, kas nėra būtina - tai Svarstyklių problema. Meditacija, susijusi su šia Runa, padeda atskirti grūdus nuo pelų.

Runa FEI susijusi su meile, kaip apjungimo, vertybių išsaugojimo procesu, o taip pat ir apsauga: su mokėjimu apsisaugoti nuo priešų ir socialinių oponentų (7-as namas astrologijoje), apsaugoti ne tik savo turtą, bet ir savo pasaulėžiūrą, savo moralę - tas vertybes, kuriomis tikite, kas yra jūsų vidinis turtas.

Materialines vertybes egregoras (kolektyvinė energija) žmogui siunčia, kad šis galėtų efektyviai tarnauti jo idealams. Dievybė tartum provokuoja egregorą duoti žmogui vienokias ar kitokias vertybes. Okultinė bet kokio įsigijimo (gausėjimo) prasmė - suteikimas sąmoningam žmogui priemonių, kad jis galėtų efektyviai tarnauti. Įsigijimai niekada nesiunčiami mums asmeniškai. Šia prasme neideologizuotų gyvenimų nebūna. Gyvenimas - tai tarnavimas idėjai, egregorui, dalyvavimas pasaulinėje dinamikoje viename ar kitame lygmenyje. Viskas, ką žmogus turi asmeniniame gyvenime, yra tik degalai, tik žaliava, tik medžiaga, tik priemonė realizuoti savo misiją.

Esu būrėja Jurga. Buriu Taro kortomis, sudarinėju

Runa FEI

asmeninius horoskopus, prognozuoju ateitį. Savo svetainėje rašysiu apie astrologiją, Taro kortas, runas, chirologiją, ekstrasensoriką, kvapų terapiją, sveiką gyvenimo būdą ir kitus įdomius dalykus.

Norinčius išsiburti kortomis arba turėti asmeninius horoskopus, prašau kreiptis telelefonu Vilniuje 61 09 17 arba mobiliuoju telefonu 8 285 11431

.

Būrėja Jurga