aA
Rimvydas Paleckis Koalicinės liberalų ir socialliberalų Vyriausybės premjero Rolando Pakso atstovas spaudai, nepartinis
Man tai labai įdomus faktas, kad A.Bačiulis, būdamas liberalu nuėjo dirbti į konservatorių Vyriausybę. Ir jei A.Bačiulis dabar nueis į “Lietuvos žinias”, į mano buvusias pareigas, tai man teliks palinkėti jam sėkmės ir gero bendradarbiavimo su Vyriausybės spaudos tarnyba.

Aš nežinau, kodėl liberalai, būtent man pasiūlė tapti jų Ministro pirmininko atstovu spaudai, o ne kam nors kitam iš esamų ar buvusių Liberalų sąjungos narių žurnalistų. Aš pats nesu nei Liberalų, nei Naujosios sąjungos (socialliberalų) partijų narys.

Gavęs siūlymą turėjau laiko jį apmąstyti, po to susitikau su kai kuriais jų atstovais, kalbėjausi su pačiu Ministru pirmininku Rolandu Paksu ir apsisprendžiau teigiamai. Ir nuo to laiko, kai apsisprendžiau, vykdau premjero R.Pakso atstovo spaudai pareigas.

Žinoma, dabar teks keisti pačią darbo specifiką. Bet vis dėlto aš nenorėčiau premjero atstovo spaudai tapatinti su kažkokia partija. Tikrai ne tas pats - premjero atstovas spaudai ir kokios nors partijos lyderio atstovas spaudai.

Ministras pirmininkas yra pirmiausia vienas iš trijų aukščiausių valstybės pareigūnų. Man, kaip žurnalistui, įdomu pažiūrėti, kas vyksta kitoje pusėje, kuri paprastiems žurnalistams nėra matoma.

Liberalą A.Bačiulį liberalai "nurašė"

Tai komentuoja:

Audrius Bačiulis Konservatorių Ministro pirmininko Andriaus Kubiliaus atstovas spaudai, buvęs liberalas