aA
Buvusio Seimo nario Sigito Kakčio namas Mažeikiuose jau antras mėnuo stovi tuščias, bet politiko šeimai nuo to tik geriau, nes jiems šis turtas yra pelningas ir nenaudojamas. Bendrovė "Williams Lietuva" nemato pagrindo nutraukti namo nuomos sutartį su politiko žmona Vilija Kaktiene.
Kas mėnesį pagal namo nuomos sutartį šeimai mokama 8750 litų. Į šią kainą įtrauktas ir namo savininko pajamų mokestis. Namo nuomos sutartis, pasirašyta birželio mėnesį, sudaryta trejiems metams ir yra neblogas pajamų šaltinis netekusiam darbo Seime S.Kakčiui.

Kakčių namas liko tuščias, rugsėjo pradžioje iš Lietuvos išvykus buvusiam bendrovės "Mažeikių nafta" generaliniam direktoriui Stephenui Hunkusui. Rugsėjo 8-ąją šio koncerno valdybos sprendimu bendrovės vadovo pareigas pradėjo eiti Jimas Sheelas.

Kad S.Kakčio name Mažeikiuose niekas negyvena, oficialiai patvirtino ir bendrovės "Williams Lietuva" atstovas spaudai Darius Šilas. Jis teigė, kad S.Kakčio namas bus pasiūlytas kam nors iš kitų bendrovėje "Mažeikių nafta" dirbančių užsieniečių.

"Lietuvos rytas"