aA
San Paulo greitosios pagalbos ligoninės chirurgai operavo paauglę, sužeistą pasiklydusios kulkos, ir, anot laikraščio "O Estado", užmiršo jos pilve pincetą.
Šešiolikmetė brazilė Grasielė Raimundo (Graciele Raimundo) po pirmosios dar rugsėjo mėnesį darytos operacijos turėjo dar du kartus gultis ant operacinio stalo. Per antrąją operaciją gydytojai ištraukė kulką, kurios per pirmąją nepavyko rasti; o per trečiąją - pasiimti pincetą, kuris mergaitės pilve buvo paliktas taip pat per pirmąją operaciją.

Antradienio numeryje "O Estado" rašo, kad G.Raimundo (Graciele Raimundo) buvo nėščia, bet dėl sužeidimo jos vaisių teko pašalinti. Po pirmos ir antros operacijų skausmai pilve nesiliovė - dėl to jai teko atidėti iš anksto planuotas vestuves. Anot laikraščio, jos artimieji ketina kelti bylą ligoninei.

Prie straipsnio įdėta ir rentgeno nuotrauka, kurioje aiškiai matyti pilve esantis pincetas.

"Būna atvejų, kai pacientai nesiskundžia ir net visą gyvenimą nešioja kokį nors chirurgų paliktą instrumentą", - pateikia laikraštis pincetą ištraukusio chirurgo paaiškinimą.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.