aA
Kaip puiku būtų iš anksto žinoti, ką gi ruošiasi iškrėsti niekaip nenurimstanti atžala...Kokios mintys kirba jo galvelėje? Deja, deja...Galime tik paspėlioti...Arba pasinaudoti astropsichologų pronoze ir pabandyti išvengti gresiančių nemalonumų.
Vaikai
Vaikai
Lapkričio 1 d.

Vaikai gali būti išsiblaškę. Jiems sunku bus savo jausmus perteikti žodžiais, todėl galite ir neišgirsti, kad jiems trūksta švelnumo ir rūpesčio.

Lapkričio 2 d.

Nukreipkite vaikų energiją į smulkius, rankinius darbus. Vaikai bus nusiteikę ypač stropiai. Pamaloninkite juos netikėtais siurprizais.

Lapkričio 3 d.

Ne pats geriausias metas vaikų intelektualiniam vystymuisi. Galima staigi nuotaikų kaita, verksmingumas. Saugokite vaikus nuo apsinuodijimo maistu.

Lapkričio 4 d.

Vaikai bus savavališki ir užsispyrę, o vakare nesuvaldomi ir kaprizingi. Atidžiai stebėkite juos, neleiskite žaisti su elektros prietaisais.

Lapkričio 5 d.

Vaikai šiandien aštriai reaguos į reikalavimus ir prievartą. Nevertėtų elgtis su jais labai griežtai. Vakare galimi konfliktai su seneliais, todėl į svečius keliauti geriau kitą dieną.

Lapkričio 6 d.

Diena nelabai tinkama vaikų auklėjimui, nes tėvai labai lengvai gali prarasti autoritetą. Vakare gali padidėti emocinis spaudimas. Pasistenkite vengti žmonių susibūrimų.

Lapkričio 7 d.

Puiki diena iškylai gamtoje, tačiau sekite, kad vaikai neperšaltų kojų. Vakare vaikai gali būti kaprizingi ir aptingę. Geriau paguldykite juos anksčiau.

Lapkričio 8 d.

Šiandien vaikai bus pertekę jėgų. Padidintas aktyvumas gresia traumomis. Rami, maloni muzika - geriausias nusiraminimo būdas.

Lapkričio 9 d.

Gera diena rungtynėms, neįprastiems grupiniams žaidimams. Leiskite savo vaikams elgtis savarankiškai.

Lapkričio 10 d.

Vidurdienį vaikai pergyvens staigų lūžį nuo didelio aktyvumo iki visiško pasyvumo ir tingulio. Netinkamas laikas mokymams.

Lapkričio 11 d.

Mėnulio pilnatis. Vaikai bus savavališki, užsispyrę ir nesuvaldomi. Su jai bus sunku susitvarkyti. Būkite atsargūs su elektros prietaisais.

Lapkričio 12 d.

Dieną vaikai bus užsidarę ir net gali norėti pabūti vieni. Šiandien didelė persišaldymo galimybė. Vakare vaikai bus labiau bendraujantys.

Lapkričio 13 d.

Diena labai palanki intelekto ir kalbos vystymui. Vaikai bendraujantys ir smalsūs. Tiesa, vakarop jie gali tapti nervingi ir suirzę, juos sunku bus paguldyti miegoti.

Lapkričio 14 d.

Šiandien vaikai bus ramesni, nei vakar, tačiau daug lengviau pažeidžiami.

Lapkričio 15 d.

Šiandien vaikams prireiks daugiau rūpesčio ir supratimo. Mokslams jie visiškai nenusiteikę.

Lapkričio 16 d.

Diena puiki bendrauti su savo šeimos nariais ir ideali santykių su seneliais pagerinimui.

Lapkričio 17 d.

Vaikai linksmi ir pilni energijos. Labai jautrūs pagyrimams ir pripažinimui. Pasinaudokite tinkama proga ir skirkite jiems daugiau dėmesio.

Lapkričio 18 d.

Gera diena pramogoms. Nueikite su vaikais į parką arba į kiną. Kelionę pas senelius geriau atidėkite - galimi konfliktai.

Lapkričio 19 d.

Šiandien pasakyti žodžiai įsimins kaip pažadai. Taigi, nemėtykite žodžių pavėjui. Masinių susirinkimų vietos vaikus gali veikti labai varginančiai. Vakare būkite atsargūs su maistu - galimi apsinuodijimai.

Lapkričio 20 d.

Geras laikas pasirūpinti sveikata. Vaikai noriai atliks namų įsipareigojimus, pasirūpins vyresniais šeimos nariais.

Lapkričio 21 d.

Rami, harmoninga diena. Gerai būtų apsilankyti parodoje ar muziejuje, tuo pačiu paaiškinant elgesio viešose vietose taisykles.

Lapkričio 22 d.

Palanki diena bendravimui su draugais. Kadangi galimi konfliktai ir tarpusavio lenktyniavimas, stenkitės ramiais žaidimais nuraminti vaikus.

Lapkričio 23 d.

Emocionaliai įtempta diena. Vaikai jautrūs ir verksmingi. Pasirūpinkite, kad maistas būtų ypač šviežias - galimi apsinuodijimai.

Lapkričio 24 d.

Senelių aplankymas ir tėvams, ir vaikams atneš daug džiaugsmo. Intelektualūs užsiėmimai atneš daug naudos. Vakarop pasisemkite kantrybės - vaikai bu jautrūs ir suirzę.

Lapkričio 25 d.

Nepalanki diena vizitui pas senelius. Nebūkite per daug reiklūs vaikams.

Lapkričio 26 d.

Jaunas mėnulis lems jėgų nusilpimą. Vaikai ir suaugę greitai pasijus pavargę. Neplanuokite fizinių apkrovų. Dieną venkite minios.

Lapkričio 27 d.

Naudinga daug skaityti, mokytis užsienio kalbų. Galima vykti su vaikais į kelionę.

Lapkričio 28 d.

Šiandien mokykite vaikus disciplinos bei atsakomybės. Vystykite jų pareigos jausmą, galite jiems paskirti visai rimtą užduotį.

Lapkričio 29 d.

Pageidautina kontroliuoti vaikų fizinį aktyvumą ir organizuoti jiems žaidimus. Tačiau saugokitės - galimos traumos. Vakarop vaikai taps ramesni ir paklusnesni.

Lapkričio 30 d.

Nuo pat ryto palankus metas vaikų logikos ir taisyklingos kalbos vystymui. Tinkamas metas vizitams pas senelius.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.