aA
Pamišusiam dėl futbolo britui Simonui Archeriui pavyko puikus "dvigubas smūgis": jis vedė savo ilgametę draugę ir netrukus po to su savo komandos draugais išbėgo į futbolo aikštelę.
28 metų Simonas 11.30 vedė draugę Nicolą Jane Hyde, o netrukus jau skubėjo į 3 valandą turinčias prasidėti futbolo varžybas. Jaunikis paneigė kai kurių komandos draugų teiginius, kad neva po savo vestuviniu kostiumu jis iš anksto vilkėjo sportinę uniformą.

Pasak Simono, jis jokiu būdu negalėjo praleisti svarbių varžybų prieš Wellingtono vienuolikę. “Nicola žino, kaip aš myliu futbolą. Jos tai nedžiugina, tačiau man atrodo, kad ji prie to jau pripranta,” sakė jis.

Nors pora buvo susižadėjusi 5-erius metus, tačiau prisipažino, jog nebuvo galima išvengti vedybų ir varžybų dubliavimosi. “Mes sugalvojome tai paskutinę minutę. Tik ištarėme "susituokime", o tada užgriuvo lavina rūpesčių. Būtų buvę sunku viską derinti prie mano varžybų tvarkaraščio,” prisipažino jaunasis.

Beje, porai teks palaukti medaus mėnesio, nes įpusėjus futbolo sezonui Simonas tikrai neketina niekur važiuoti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.