aA
“Duo-MP3” grotuvas greičiausiai privers savininkus nupūsti dulkes nuo jau senokai užmirštų magnetofonų. Šis grotuvas su aliuminio korpusu labai primena įprastinę audio kasetę. O ir jo atliekamos funkcijos panašios.
Duo-MP3
Į šį nedidelį grotuvą muzika kopijuojama iš kompiuterio. Paprastai laikant jį kišenėje muzikos galima klausytos per ausinukus. Bet jei norite muzikos paklausyti geriau, galite šį grotuvą panaudoti kaip paprasčiausią audio kasetę. Tuomet jis atliks rudos, blizgančios, braškančios ir kartkartėmis susiveliančios kasetės vaidmenį.

“Duo-MP3” per įtaisytą duomenų keitiklį atgamina analoginius garso signalus. Jame taip pat yra ir magnetinės juostelės emuliatorius.

Bet skirtumas tarp “Duo-MP3” ir paprastos kasetės klausymo yra valdyme: naujasis grotuvas valdomas ne per magnetofono klavišus, o per įtaisytuosius grotuve.

Šis “Digisette” pagamintas produktas, parduodamas už 249 JAV dolerius (beveik 1000 litų) komplektuojamas su 32 MB talpos “Flash” atminties kortele, į kurią telpa apie 40 minučių muzikos. Netolimoje ateityje planuojama sukurti šiam grotuvui skirtas 64 MB talpos atminties korteles.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.