aA
Amerikietis senbernis siūlo 10000 JAV dolerių (40000 litų) tam, kuris suves jį su būsima žmona. Tam Rodas Barnettas netgi įkūrė tinklalapį “10k4awife”. Svetainės šeimininkas tikisi, kad tai padės išpildyti jo svajones.
Rod Barnett
Rod Barnett
Būsimos nuotakos raginamos nusiųsti R.Barnettui savo nuotrauką ir asmenybės aprašymą, bet jei nuotaka pasisiūlys pati, tai ji žadamo prizo negaus – jis žadamas tik tiems, kurie suves 35 metų senbernį su moterimi, su kuria jis susituoks ar bent jau pasiūlys susituokti.

Gana išvaizdus jaunikis apie save rašo: “niekada nevedęs, 35 metų po mergelės ženklu gimęs žaliaakis monogamiškas vyriškis. Mano gyslomis teka vokiškas, indiškas ir airiškas kraujas, o gyvenu Maryland Heights miestelyje Montanos valstijoje”

Pasiturintis vyriškis teigia per ilgą laiką supratęs, kad už pinigus laimės nusipirkti neįmanoma. Jis save laiko “baltadarbiu” verslininku, labai besirūpinančiu sveikata, realistiškai žiūrinčiu į gyvenimą, besirūpinančiu aplinka,šeimynišku, draugišku ir atkakliu. Taip pat jis teigia mėgstąs rengtis madingai, bet per daug nesivaikydamas paskutinių ir kartais neskoningų mados klyksmų. R.Barnettas mano, kad jis mėgsta juoktis ir padėti kitiems.

Iš būsimosios nuotakos jis tikisi saugumo jausmo ir žinojimo, ko ši nori. Jo svajonių žmona turėtų būti labai patraukli, bet realistiškai mąstanti ir nelinkusi per daug teisti. Be to, jo būsimoji partnerė turėtų mylėti vaikus ir jų norėti, nerūkyti, būti sąžininga ir būti “ne sunkiasvore” blondine arba brunete.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.