aA
Sostinės policijos pareigūnai LŽ nesugebėjo paaiškinti, ar bus nubaustas Konstitucijos dieną valstybės vėliavos ant savo namo Tarandės rajone neiškėlęs Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas. Administracinių teisės pažeidimų kodekse už valstybės vėliavos neiškėlimą ant savo namo numatoma bauda iki 30 Lt.
Artūras Paulauskas
Artūras Paulauskas
© "Lietuvos žinios"
Trispalvė ant Seimo pirmininko A.Paulausko nuosavo namo sostinės Tarandės rajone užvakar buvo iškelta tik po pietų, kai tuo susidomėjo LŽ žurnalistai.

Tačiau vakar sostinės Pašilaičių policijos nuovadoje neatsirado nė vieno pareigūno, kuris galėtų pasakyti, ar už šį pažeidimą bus surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas.

Sostinės IV policijos komisariato komisaras Vilius Žilionis patvirtino, kad administracinių teisės pažeidimų protokolas bus surašytas Seimo nariui liberalui Gintautui Babravičiui.

Nuosavą namą praėjusią vasarą įsigijęs naujasis parlamentaras teisinosi valstybės vėliavos dar nespėjęs įsigyti.

Valstybės vėliavos ant savo namo Kaišiadorių rajono Kibučių kaime nebuvo iškėlęs ir į Seimą išrinktas Kauno meras Vytautas Šustauskas.

Kaišiadorių r. policijos komisariato komisaras inspektorius Artūras Daukša LŽ žadėjo susisiekti su policijos nuovados, kuriai priklauso Kibučių kaimas, vadovais ir šiandien atsakyti, ar pareigūnai reaguos į V.Šustausko aplaidumą.