aA
Vyriausiasis pabrolys Calumas McLeanas tikisi per savo draugo vestuves užsidirbti pinigų. Būdas – labai paprastas: jis susilažino, kad jo draugas “supasuos” dar prieš ištardamas “taip”.
McLeanas gali užsidirbti 500 svarų (apie 3 000 Lt), jei Johnui Gilmourui ir šį kartą pasikartos vaikystės įprotis nualpti tik susijaudinus ar susinervinus.

36 metų Gilmouras iš Edinburgo nuo pat vaikystė buvo labai drovus ir susinervinęs nuolat alpdavo. Šį kartą jaunikis tikisi, kad jam pakaks pakankamai ilgai išstovėti ant kojų ir jis suspės vesti 30-metę Julie-Anne Armit.

“Tikiuos, kad penktadienį Calumui visgi nepavyks užsidirbti pinigų. Tiesą pasakius, jau kelis metus aš nebuvau nualpęs, todėl ir vedyvų ceremonijos pabaigoje aš vis dar stovėsiu ant kojų. Kiek pamenu, paskutinis kartas, kai tai įvyko, buvo 9 dešimtmečio viduryje,” sakė Gilmouras.

Pasak McLeano, šios lažybos yra viso labo nedidelis pokštas.

"Neseniai mes kalbėjomės apie tuos laikus, kai mes buvome jauni, ir tai savaime išplaukė," teigė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.