aA
Bendrovė "Intel" pristatė naują mikroschemų rinkinį su integruota grafikos posisteme, kuris yra skirtas ir namų, ir nešiojamiems kompiuteriams su "Pentium III" ir "Celeron" procesoriais. "Intel 815EM” lustų rinkinys suderintas su "Intel SpeedStep" technologija, naudojama procesoriuose "Mobile Pentium III".
"Intel 815EM"
Mikroschemų rinkinys pagrįstas patobulinta architektūra, kurioje yra naujas įvesties-išvesties kontrolerių skirstytuvas ICH2-M. Jo dėka kompiuteris galės turėti papildomą USB sąsają. ICH2-M skirstytuvas gali atlikti ir tinklo plokštės funkcijas, jame yra dvigubi Ultra ATA-100 kontroleriai, pagretinantys diskinio kaupiklio darbą, taip pat skaitmeninio erdvinio garso palaikymas.

Lustų rinkinyje 815EM įdiegtas judesių kompensavimas, skirtas pagerinti DVD vaizdo kokybę, bei video išėjimo jungtis, leidžianti prijungti nešiojamą kompiuterį prie televizoriaus ar projektoriaus. Didmeninė "Intel 815 EM” kaina bus 47,50 JAV dolerio (190 litų).

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.