aA
"Turime pakankamai profesionaliai pasirengusių žmonių, žinome, kaip įgyvendinti partijos nuostatas, ir suprantame, kad sėkmės pagrindas - vieningumas ir sugebėjimas susitelkti", - sekmadienį Vilniaus operos ir baleto teatre vykusiame padėkos renginyje kalbėjo Seimo pirmininkas Naujosios sąjungos (socialliberalų) partijos vadovas Artūras Paulauskas.
Pasidžiaugus rinkimų rezultatais, svarbu išsaugoti vienybę ne tik partijos viduje, bet ir su koalicijos partneriais.

Anot Seimo vadovo, jei socialliberalai bei jų partneriai sugebės eiti į kompromisus, jei išmoks įsiklausyti į vieni kitų pasiūlymus, koalicija nebus trumpaamžė, kaip prognozuojama. Apie tai buvo kalbėta ir prieš padėkos renginį vykusiame partijos tarybos posėdyje.

"Analizavome savo klaidas, kurių pasitaikė per rinkimų kampaniją, - "Laikinajai sostinei" aiškino NS pirmininkas A.Paulauskas. - NS vienmandatininkams kandidatams, mėginusiems tik savo jėgomis laimėti rinkimus, nepasisekė. Šia prasme mums nepavyko ir Kaune. Bet iš klaidų mokomės".

A.Paulausko nuomone, sudėtinga situacija Kauno merijoje neturėtų kelti didelio nerimo Naujajai sąjungai.

"Aš dar tikiu V.Šustausko padorumu", - užvakar apie padėtį Kaune sakė naujasis Seimo pirmininkas. Jis taip pat pridūrė, jog jam nežinomos priežastys, dėl kurių V.Šustauskas galėtų pykti ant A.Paulausko vadovaujamos partijos.

"Laikinoji sostinė"