aA
Pirmieji “Intel” procesoriai “Pentium 4” turėjo programinę klaidą. Tačiau bendrovės išplatintame pranešimo, ji buvo ištaisyta prieš pradedant procesorius pardavinėti vartotojams.
"Pentium 4"
Pirmaujanti kompiuterinių mikroschemų gamintoja prekybą ilgai lauktais “Pentium 4” pradėjo lapkričio 20 dieną. Programinės klaidos procesoriuose ir kituose lustuose pasitaiko neretai, teigia “The Wall Street Journal”.

Pirmieji naujos kartos “Intel” procesoriai buvo pradėti tiekti kartu su netikslia BIOS (“Basic Input Output System”) versija. Bendrovė išsiuntinėjo kompiuterių gamintojams atnaujintą programinę įrangą, kad šie galėtų ištaisyti klaidą prieš pradėdami pardavinėti “Pentium 4” pagrindu surinktus kompiuterius.

“Intel” šiais metais jau susidūrė su keletu techninių nesklandumų. Bendrovė buvo priversta išimti iš prekybos kai kurių tipų pagrindines plokštes, taip pat 1,13 GHz spartos “Pentium III” procesorių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0