aA
Originalaus agitacinio rinkimų plakato autorė Nijolė Oželytė teigia į Seimą daugiau nebenorinti N.Oželytė šį plakatą kūrė visus metus. N.Oželytė, išsikėlusi vienmandatėje Naujamiesčio rinkimų apygardoje, kalbėdama apie dalyvavimą rinkimuose, LŽ sakė galinti turėti "tikrai puikų, ramų, normalų gyvenimą su savo alga iš televizijos ir vaikais", kurie dabar labai retai ją bemato.
Seimas
© "Lietuvos žinios"
Auka

Dar rugpjūtį N.Oželytė viešai paskelbė, jog į Seimą bandys patekti ne pagal Nuosaikiųjų konservatorių sąjungos sąrašą, o viena - kaip nepriklausoma kandidatė, nes nori "pasitikrinti". Iki rinkimų telikus dviem savaitėms, N.Oželytė prakalbo abejojanti dėl darbo Seime. "Kaip žmogus tikrai neturiu noro patekti į Seimą. Nenoriu, kad mane išrinktų", - sakė ji LŽ.

Vis dėlto parlamentarė tvirtino, kad jeigu "jai uždės tą kryžių", neš jį to ir nenorėdama. "Tai, kad balotiruojuosi, yra mano kvaila komjaunuoliška atsakomybė", - sakė ji.

Jeigu N.Oželytė nebus išrinkta, ji žada iš viso pasitraukti iš aktyvios politikos. Pasak parlamentarės, tuomet ji išeis ir iš Nuosaikiųjų konservatorių sąjungos prezidiumo, liks tik moralinė rėmėja. Panašius įžadus N.Oželytė dalijo ir daugiau nei prieš metus, pasklidus kalboms apie Konservatorių partijos skilimą.

Nuosaikiųjų konservatorių sąjungos atstovai apie N.Oželytės ketinimą pasitraukti iš politikos sakė sužinoję tik iš LŽ.

"N.Oželytė yra emocionalus žmogus ir kalba tai, ką tuo metu galvoja", - sakė nuosaikieji, paneigę kalbas apie partijos ir N.Oželytės nesutarimus.

Džiaugiasi

Neseniai sostinės centre pasirodė originalūs kandidatės agitaciniai plakatai: karžygė N.Oželytė sėdi ant žirgo aukštai iškėlusi kardą. Užrašas ant plakato byloja: "Oželytė be reikalo nepakels, be garbės nenuleis!" Plakatų tėra išleista 500 egzempliorių. Beje, parlamentarė, rengdamasi rinkimams, paramos per spaudą kreipėsi ir į paprastus rinkėjus, nors paaukotų pinigų tvirtina neliečianti.

Linksmųjų plakatų spausdinimas kainavo 1800 Lt, lankstinukų - 1400 Lt, du "reklaminius" troleibusus papuošė "susimetę" keli N.Oželytės bendraklasiai. Pasak parlamentarės, iš viso rinkimų kampanijai ji išleido apie 6000 Lt.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Grigonio ekipos atsakas: galingu spurtu patiesė be lyderio rungtyniavusį „Maccabi“ Lietuvis rezultatyvumu nepasižymėjo

Mariaus Grigonio atstovaujamas Atėnų „Panathinaikos“ atsitiesė po nesėkmės pirmosiose...

Sedekerskio sezonas Eurolygoje pakibo ant plauko: „Baskonia“ vėl pralaimėjo Madride Lietuvis išsiskyrė universaliu žaidimu

Vitorijos „Baskonia“ su Tadu Sedekerskiu atsidūrė ties prarajos riba Eurolygos atkrintamosiose....

Nauja „Messenger“ funkcija jau prieinama ir Lietuvoje: naudotojai skundėsi ne vienerius metus (1)

„ Facebook Messenger“ naudotojai pagaliau buvo išgirsti – programėlės kūrėja „Meta“...