aA
Užsienio bendrovėse vis labiau klesti vartotojo kultas. Benrdovė "Nokia" jau kurį laiką mobilujį telefoną laikė asmeniniu ir net intymiu įtaisu. Nenuostabu, jog įvairiaspalvių dangtelių "Nokia" telefonams paklausa auga didžiuliais tempais. Šiuo metu telefoninė individualybė atėjo į madą ne tik tarp paauglių, bet ir tarp vyresnio amžiaus kalbėtojų mobiliais telefonais.
Nuo lapkričio pradžios telefonų "idividualizacija" žengs dar vieną žingsnį pirmyn. Jei anksčiau, nusipirkę naują telefono dangtelį, rizikavote tokį patį išvysti troleibuse ar pas bendradarbį, dabar sitacija pasikeis iš esmės. Vėlyvą rudenį "Nokia" 5100 serijos telefonų savininkai spalvotus X-press-on(TM) dangtelius galės pradėti kurti patys.

Telefonų savininkai galės pasirinkti įvairius piešimo įrankius - iš anksto paruoštus paveikslėlius, profesionalų sukurtus raštus, bus galima rašyti ir tekstą. Piešti bus nesunku - "point and click" stiliumi sukurta tinklalapio programa primins populiarius grafikos redaktorius. Jei "menininkas" turės noro, jo sukurtas dangtelis bus patalpintas į bendrą galeriją, kur ir kiti vartotojai galės jį užsisakyti.

Internete užsakius norimą dangtelį, jis bus pagaminamas ir atsiunčiamas per 2-3 savaites.

Nuo lapkričio pirmosios dangtelius bus galima kurti tinklalapyje nokiausa.com. Jei idėja sulauks populiarumo, vėliau bus galima kurti dangtelius ir kitų modelių telefonams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0