aA
"Netscape Communications" šiandien išleido atnaujinimą demonstracinei naujos naršyklės versijai. Kartu bendrovė atnaujino ir savo tinklalapį.
Bendrovės atstovas spaudai Michaelas LaGuardia pažadėjo, jog "Netscape" naršyklės šeštoji versija pasirodys iki metų pabaigos. Tikslios išleidimo datos M.LaGuardia nepasakė.

"Netscape" produkto paruošimo skyriaus viceprezidentė Susana Merit sakė, kad atnaujintas bendrovės tinklalapis padės lengviau naršyti po internetą. Tinklalapis bus puikiai suderintas su naujaja "Netscape" naršykle.

Šeštoji naršyklės versija turės daug naujų galimybių. Kurį laiką po išleidimo ji bus neabejotinai geriausiai suderinama su naujausiais tinklalapių standartais.

"Microsoft" spaudžiama bendrovė "Netscape" naująją naršyklę nusprendė pakeisti iš pagrindų. Rekonstrukcija truko kur kas ilgiau nei planuota, bendrovė buvo susidūrusi su daugybe kliūčių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0