aA
Pirmadienį bendrovė “Handspring” pristatė naują “Visor Prism” - pirmąjį šios kompanijos kišeninį kompiuterį su spalvotu ekranu. Tačiau tokia naujovė turi ir savų minusų. “Handspring” kompiuteris su 64000 spalvų ekranu, perkraunama baterija ir visiškai nepagerėjusiais techniniais duomenimis kainuos 449 JAV dolerius (1796 Lt), o tai yra 50 procentų brangiau, nei “Visor Platinum” nespalvotu ekranu.
Handspring Visor
Naujieji Handspring Visor
Taip pat pristatytuose “Visor Platinum” kišeniniuose kompiuteriuose yra 16 pilkumo atspalvių ekranas, 8 MB atmintinės ir bendrovės “Motorola” “DragonBall VZ” 33 MHz spartos procesorius.

“Handspring” siūlomas spalvotas ekranas sunaudotų daug baterijos energijos, todėl vietoj AAA tipo elementų buvo pasiūlyta perkraunama baterija. Jos pakrovimas užtrunka 1.5 valandos, o po to kompiuteris gali veikti daugiau, nei dvi savaites.

“Visor Prism” kompiuteriuose bus įdiegta “ Palm OS 3.5.2H” operacinė sistema. Prie standartinės “Palm OS” versijos “Handspring” pridėjo kalendorinę užrašų knygutę, pagerintą skaičiuotuvą ir skirtingų laiko juostų laikrodį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0