aA
Kompanijos “Handspring Visor” kišeniniams kompiuteriams pagamintas MP3 grotuvas prekyboje turėtų pasirodyti spalio mėnesį, taip dar labiau įaudrindamas varžybas tarp bevielių įrenginių gamintojų.
“Good Technology” ruošėsi išleisti ir demonstruoti savo “SoundsGood” grotuvą “DemoMobile 2000” parodoje. Su įtaisytu 64 MB atminties moduliu, grotuvas galės talpinti apie 1 valandą muzikos.

“SoundsGood” grotuvas kainuos 269 JAV dolerius (1076 litus), daugiau, nei įprastinis “Visor” kišeninio kompiuterio modelis. Jo kaina svyruoja nuo 149 iki 249 JAV dolerių (nuo 596 iki 996 litų).

Kompanija “Morgan Hill” pradėjo panašių įrenginių prekyba jau prieš savaitę.

“Good Technology” kuria priedus kišeniniams kompiuteriams, taip norėdama įsiterpti į šių produktų rinką. Rinkos tyrimų analitikai iš kompanijos “Dataquest” tikisi, kad prekyba kišeniniais kompiuteriais per ateinančius trejus metus turėtų išaugti keturis kartus. Planuojama rinkos apyvarta - 7,2 mlrd. JAV dolerių (28,8 mlrd. litų) už parduotus 32 mln. vienetų.

Tuo pat metu, “Good Technology” įrodinėja, kad “MP3” nešiojamų grotuvų populiarumas sparčiai auga. Beveik pusė “Visor” savininkų norėtų pirkti MP3 modulį, kuris lengvai jungiasi į “Springboard” praplečiamąją jungtį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0