aA
“Tekno the Robotic Puppy” yra naujausias gaminys iš dešimčių konkuruojančių šuniukų-robotų rūšių, kurios per ateinančias Kalėdas šturmuos žaislų parduotuvių lentynas, kandžios tėvų, senelių ir beprotiškai mylinčių tetų kulnus.
Manoma, kad dabar elektroninių naminių gyvūnų rinkoje yra trys lyderiai: “Tiger Electronic” gaminamas “Poo-Chi”, kuris bus išleistas spalį, maždaug tuo pačiu metu pasirodysiantis “Fisher-Price” gaminamas “Rocket the Wonder Dog” bei “Tekno”, kuris yra “Manley” numylėtinis.

“Tiger” sukūrė “Poo-Chi” prekinį ženklą ir plečia produktų liniją naujais robotais gyvūnėliais. “Tiger” valdančiai kompanijai “Hasbro” pranašaujama puiki metų pabaiga. Ši kompanija taip pat gamina “Furby” ir “Star Wars” žaislus.

“Rocket” laikomas pažangiausiu mechaniniu šuniuku, tinkamu ir mažesniems vaikams. O “Tekno” yra pigiausias iš visų šuniukų robotų. Jo kaina neviršija 30 dolerių (120 litų).

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0