Per patrankos šūvį

Kartą Jūratė man papasakojo, kaip jos vyras dar studentavimo laikais po krepšinio treniruotės prausdamasis duše susilažino su draugais, kurio „Mikas“ ilgesnis. Laimėjo Jūratės vyras, nes jo galo ilgis buvo 19 cm ir kiti to pavydėjo. „Kokie kvailiai, – stebėjosi draugė, – negi jie niekur neskaitė, kad moteriai ilga vyro varpa – tikra kančia“.

Kita draugė Gabija, grįžusi iš komandiruotės Šiauliuose, iškart nulėkė pas ginekologę pasitikrinti, ar jos lytiniuose organuose nėra plyšimų. Gabijos vyras jau keleri metai turi erekcijos problemų. Patyrę ne vieną nusivylimą jie galų gale nusprendė visai atsisakyti intymaus artumo.

Kadangi Gabija buvo normali žydinti moteris, nusprendė susirasti meilužį. Šiauliuose viename bare ji susipažino su patraukliu jaunuoliu, pakilo į viešbučio kambarį, tačiau sueities metu teko sukandus dantis kęsti skausmą. Gabijai atrodė, kad meilužis ją tiesiog suplėšys. Laimė, viskas baigėsi labai greitai.

Kas negerai, moteris suprato tik šviesoje pamačiusi jo varpą – tokios didelės jai dar niekada neteko matyti. Todėl kai vyrukas pamėgino dar kartą patirti malonumą, Gabija šoko iš lovos pareiškusi, jog arčiau kaip per 100 metrų jo neprisileis.

Tad Gabijos nuotykis baigėsi nepatyrus nė mažiausio malonumo. Ir dėl to kaltas tik vyrukas – jis paprasčiausiai nežinojo, pamiršo arba manė, jog neužteks laiko glamonėms, tad nepasivargino bent jau paklausti, ar moteris pakankamai susijaudinusi.

Sudužusi svajonė

Nesėkmingas Gabijos nuotykis man priminė prieš keletą metų matytą populiaraus serialo „Seksas ir miestas“ dalį, kurioje Samanta susipažino su vienu labai išvaizdžiu vyruku. Po kelių susitikimų ji nusprendė, kad tai yra jos svajonių vyras: gražus, kultūringas, pagarbus, skirtingai nei kiti, neskubantis įsitempti jos į lovą, tuo pačiu demonstruodamas, kad jam Samanta rūpi kaip asmenybė.

Nors herojė nebuvo pratusi ilgai megzti platoniškų santykių, vylėsi, jog galų gale rado sau skirtąjį ir pirmas kartas bus tiesiog nuostabus. Ir štai kai atėjo toji lemtinga diena, o jie abu jau buvo pakankamai susijaudinę nuo glamonių, vyriškio glėbyje Samanta sudejavo: „Nagi, ateik greičiau!“ O jis, taip pat apimtas aistros, jai atsakė: „Jis jau viduje“.

Po kelių dienų dvejonių, ką pasirinkti – svajonių vyriškį ar gerą seksą, – Samanta nusprendė, jog šis – ne jai skirtas. Nors „Sekse ir mieste“ visos situacijos pateiktos hiperbolizuotai, vis dėlto serialas puikiai atspindi vyraujančias tendencijas.

Tad kokių vyrų moterims reikia – su ilgomis ar trumpomis varpomis?

Specialisto ir liaudies išmintis

Bėda ta, kad turintys didelius „Mikus“ vyrai taip savimi didžiuojasi, jog pamiršta suteikti malonumą moteriai, kuri be glamonių orgazmo tikrai nepatirs.

O štai mažų „daikčiukų“ savininkai būna baisiai kompleksuoti. Drąsesni net kreipiasi pagalbos į plastikos chirurgus, tikėdamiesi, jog operacija išspręs jų problemas. Tačiau neurologas Vitalijus Žukas teigia, jog tokių vyrų problema – ne galvutė, o galva.

„Labai mažos, apie 5 cm, varpos pasitaiko itin retai. Tačiau ir joms nereikia jokių operacijų, mat moters jautrios zonos yra 5 cm makštyje ir klitoris. Kaip suprantate, klitoriui stimuliuoti varpos nereikia, o 5 cm pakanka moteriai patenkinti. Tik reikia žinoti būdus ir pozas, kaip tai padaryti“, – aiškino V.Žukas.

Neurologas tvirtina, kad dideli peniai taip pat nėra problema. Jei vyras pakankamai protingas, moka moterį ne tik sujaudinti, bet ir parinkti tinkamas pozas, jo partnerė diskomforto, o juo labiau skausmo tikrai nejus.

Vadinasi, mums reikia vyro ne su ilgu ar trumpu „daiktu“. Svarbiausia, kad jis būtų „techniškas“. O dėl ilgio... Matyt, ne veltui liaudies išmintis byloja: „Penis turi būti pakankamai mažas, kad patektų į vidų ir pakankamai didelis, kad jį būtų galima rasti tamsoje“.