aA
Per vienas futbolo rungtynes Gvente (Anglija) labiau prisireikė bokso, o ne futbolo teisėjo. Žaidėjų muštynės prasidėjo vienos komandos futbolininkui priešininko žmoną pavadinus karve. Apie riaušių rezultatus nepranešama.
Ratai

Ko gero, tą vakarą rungtynes laimėjo mėgstamiausia Gary Groomso futbolo komanda. Ta proga vaikinas ilgokai pasėdėjo alinėje. Kai jau nesugebėjo paeiti, nusprendė, jog protingiausia būtų grįžti namo ratuotam. Futbolo sirgalius neturėjo automobilio, tad nutarė jį pasivogti. Bėda ta, kad tai buvo dviejų aukštų autobusas. Policininkams toks vėlyvas autobuso reisas sukėlė įtarimą. Rytą Gary teko teisintis ne tik žmonai.

Centai

28 metų statybininkas Ahmedas Hussainas supyko ant šefo, kad šis sumažino jo algą 60 centų (2,4 Lt). Nepatenkintą darbininką darbdavys galiausiai atleido iš darbo. Įpykęs vaikinas nudūrė bosą, išgėrė jo kraują ir suvalgė mėsą.

Storuliai

JAV populiarios užkandinės, kuriose už įėjimo mokestį galima valgyti ką nori ir kiek širdis geidžia. Įžvalgūs verslininkai žino, jog žmogus fiziškai negali daug suvalgyti, kad ir koks rajūnas būtų. Tačiau išimčių pasitaiko. Kai vienos tokios Čikagos užeigos nuolatiniais klientais tapo apkūnioji porelė Edas ir Elia Ferrinsteriai, baro savininkas ėmė galvoti apie bankrotą. Sutuoktiniai suvalgo gerokai daugiau nei vidutiniai klientai, tačiau šeimininkas negali uždrausti storuliams lankytis jo užeigoje: juk čia Amerika. Tuoj prasidėtų bylos, kompensacijos... už diskriminaciją.

Kinivarpos

Sue Breading ilgai negalėjo atsidžiaugti nauju pirkiniu - už 400 dolerių (1,6 tūkst. Lt) Tailande pirktais baldais. Deja, medinės kėdės ir stalas vieną dieną subyrėjo tiesiog moters akyse. Nors Tailando baldininkai turi auksines rankas, net ir jie negali išrankioti iš medienos visų kinivarpų, kurių šioje šalyje apstu it skėrių.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0