aA
Rio de Žaneiro policininkai sugalvojo labai veiksmingą būdą kovoti su vagimis. Pareigūnai pasamdė pagyvenusias moteris stebėti prabangių parduotuvių prieigas iš šalia jų esančių specialiai išnuomotų butų. Kad "pletkininkės" geriau matytų, išdalijo joms darbo įrankius - žiūronus. Pensininkės vis tiek per dienų dienas nieko neveikia, tik kiemo naujienas aptarinėja, tad kodėl iš to negavus naudos?
Mokytojas

Pensininkų pora nutarė padaryti dovaną savo savigynos mokytojui ir Williamą Hubbardą pasiėmė į kelionę. Belgijoje pensininkai suprato, kad jų treniruotės buvo nieko vertos, nes jų instruktorius buvo apiplėštas tiesiog per patį vidudienį.

Laimingasis

Girtam Dievas ir pagalvę po galva pakiša. Vienas toks, reikia manyti, futbolo sirgalius (tai - klasikinis pretekstas prisigerti: iš laimės, nes mūsiškiai laimėjo arba iš nuoskaudos, kad jie pralošė) "nutrūko" tiesiog vidury kelio. Šiaip jau iš bet kurio kito žmogaus būtų likusi tik košė, o girtuokliui pasisekė. Milžinišku greičiu lėkęs automobilis kažkaip sėkmingai "apžergė" miegantįjį, kad šis net neatsibudo. Įvykis nutiko Didžiojoje Britanijoje.

Sulieknėjo

Muzikantas Geoffas Jacksonas paliko roko grupę. 26 metų vaikinas padarė didelę klaidą, nes labai sulieknėjo. Šis faktas labai papiktino kitus apkūniausios Didžiosios Britanijos roko kompanijos narius, todėl Geoffui teko pasitraukti iš scenos.

Padėka

Parduotuvės Vakarų Virdžinijoje darbuotojas nuginklavo plėšiką. Už tai, kad Antonio Felicia pažeidė bendrovės "nekonfrontavimo su nusikaltėliais" firmos politiką, vaikinas buvo atleistas iš darbo.

Susipažino

Albanijoje buvo surengtas vakarėlis, kuriame turėjo susipažinti jaunųjų tėvai. Viskas baigėsi tuo, kad jaunikio tėvas susimetė su jaunosios mama. Naujai iškepti jaunieji antrosioms pusėms apie skyrybas pranešė iš Graikijos, ten jie praleido priešvestuvines atostogas.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Dėl Jurijaus Borisovo tvirtovės skubiai imamasi veiksmų: užsiminė apie diversijas ir slaptą amunicijos sandėlį (10)

Po Delfi tyrimo apie Jurijaus Borisovo tvirtovę Trakų rajone Seimo nariai ėmėsi aiškintis,...

VSD pranešėjo komisijos išvados įveikė antrą laiptelį: nuogąstauja, kad viskas pasibaigs liūdnai (3)

Ketvirtadienį Seime įvyko Valstybės saugumo departamento (VSD) pranešėjo informaciją tyrusios...

Žiniasklaida: Kirkilas mirė patyręs insultą (6)

Buvęs premjeras Gediminas Kirkilas mirė patyręs insultą, ketvirtadienį pranešė portalas...

Tiesioginė transliacija / Tiesiogiai: prezidento Gitano Nausėdos komentaras

Gitanas Nausėda lankysis Vokietijos brigados pirmininio elemento ofise, po susitikimo Prezidentas...