aA
Už moters viliojimą akimis vienas vyras Irane pakliuvo į kalėjimą. Vargšą "gundytoją" paleido tik po trijų mėnesių, paaiškėjus, kad jis yra tiesiog žvairas.
Paskubėjo

Shermanas Parksas pabėgo iš Arkanzaso kalėjimo. Prieš pabėgdamas jis dar nežinojo, kad teisėjas jį paleido už pasižadėjimą niekur nedingti. Na, bent jau dabar teisėjas sužinojo, kad būtų klydęs.

Treneris

Futbolo komandos treneris Timas Ellisonas atsistatydino iš pareigų. Vyrui nusviro rankos, nes jo vadovaujama komanda "Crawley Jets" iš 28 rungtynių laimėjo tik vienerias.

Gynyba

Nusikaltėlio ginamoji kalba Oklahomos teisme pasakyta liudytojui: "Aš būčiau tau nunešęs galvą, jeigu būčiau ten buvęs".

Nevykėlis

Du policininkai sėdėjo savo automobilyje ir stebėjo judrią Londono gatvę. Staiga į jų mašiną atsitrenkė kita. Patikrinę dokumentus, policininkai išsiaiškino, kad neatidus vairuotojas yra seniai ieškomas pavojingas nusikaltėlis.

Užsispyrėlis

Alpinistas iš Korėjos Kimas Hongas-Binas kalnuose nušalo rankų plaštakas. Tačiau jam vis dar negana. Dabar jis rengiasi kopti į Everestą.

Dantys

Tikriausiai vaikystėje vieną 49 metų vyrą sukandžiojo šuo, nes jis iki šiol jaučia užslėptą nuoskaudą. Kiekvieną kartą, kai jis susinervina, žmonai ištraukia dantį. Nigerijos teismas 10 moters dantų įvertino 6 mėnesiais kalėjimo.

Atmintis

Hamburge vyriškis netyčia susitrenkė galvą. Smūgio būta stipraus, nes vyras prarado atmintį, todėl kreipėsi į gatvėje patruliavusius policininkus, kad šie jį parvestų namo. Pastogę pareigūnai jam suteikė ilgam, nes patikrinę dokumentus (norėjo nustatyti, kur sužeistasis gyvena) išsiaiškino, kad vyras yra ieškomas už sukčiavimą.

Tulžis

"Teorija, brolau, sausa šaka". Rimti mokslininkai tokio dalyko nesupranta. Meksiko apylinkėse jie rado "dinozauro kiaušinį". Tyrinėjimai užtruko net 2 mėnesius. Galiausiai paaiškėjo, kad iškasena tėra viso labo karvės tulžis.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Įdarbinti užsieniečius Lietuvoje gali būti sunkiau: griežtinama tvarka, bet dėl vienos profesijos matytų išimtį (2)

Vyriausybė jau pritarė, o Seimas toliau svarsto siūlymus griežtinti užsieniečių įdarbinimo...

Iš Kauno oro uosto evakuoti žmonės atnaujinta: Vilniaus oro uoste sprogmenų nerasta (3)

Penktadienį apie 16 val. gautas pranešimas apie neva užminuotus Vilniaus ir Kauno oro uostus.

Sujudimas Kaune: dėl padidėjusio radiacinio fono evakuoti Eigulių gyventojai (3)

Kauniečiai sunerimo dėl gausių specialiųjų tarnybų pajėgų Eiguliuose, prie V....

„The Insider“ skelbia, kaip pavyko surasti Volkovo užpuolikus Tuskas: sulaikytas baltarusis, įtariamas užsakęs užpuolimą (6)

Tyrimų portalas „The Insider“ skelbia, kad sugebėjo nustatyti nusikaltėlio, kuris Argentinoje...

Į krantą išplauta keistos formos būtybė pašiurpino pajūrio lankytojus: kas tai per padaras?

Australijoje paplūdimiu vaikščiojusi moteris aptiko šiurpios išvaizdos padarą, iš pažiūros...