aA
Klausimas

Laba diena Gerb. Vale,

Labai norisi atrodyti šiuolaikiškai, bet neiššaukiančiai, ir tuo pačiu nubraukti keletą metų.

Kadangi neturiu nuotraukos, tai gal pagal aprašymą galėsite susidaryti vaizdą apie mane ir man ką nors patarti. Ovalo formos veidas, blyški sunkiai įdeganti oda, pavasarį išryškėja šviesiai rudos strazdanos (jų nedaug, tik ant nosies ir ant skruostų po akimis). Mišri, linkusi spuoguoti oda. Jei pavyksta įdegti, tai oda įgauna rudą su pilku atspalviu spalvą. Siauros vidutinio dydžio lūpos. Akys rainos (žalios su rudais apvadėliais aplink vyzdį), plaukai rudai pilki, šiuo metu nudažyti tamsaus medaus atspalviu. Turiu vargo su antakiais, jie platūs, tamsūs, kieti (“bajoriški”). Kosmetikos naudoju minimaliai. Gal veikia pavasaris, bet nesijaučiu gerai, norisi keistis. Esu sportiško sudėjimo, neturiu antsvorio. Ūgis 174 cm, svoris 67kg. Norėčiau keisti plaukų spalvą, prisitaikyti makiažą, kokias spalvas reiktų naudoti, kokių vengti? Gal galite pasiūlyti specialistą, į kurį galėčiau kreiptis Klaipėdoje?

Man 42m.

Labai Jums dėkoju. Malonu skaityti Jūsų patarimus. Danutė

Atsakymas

Atrodyti šiuolaikiškai turite visus duomenis – esate aukšta, pakankamai liekna, taisyklingos veido formos (ovalas idealu), strazdanėlės - gerai, su jomis veidas atrodo jauniau, tik problema, kad oda jautri. Šios problemos šaknys – odos dehidratacija. Jūsų odai riebumo netrūksta, papildomai maitinti jos nereikia, tik reikia atstatyti prarastą odos dehidratacinę plėvelę (galbūt per agresyviom valymo priemonėm naudojatės, pvz., muilas, losjonas su spiritu ir pan.). Naudokite nespirituotus, švelnius tonikus, atsisakykite muilo, o vietoje jo naudokite pienelį arba nešarminį prausimosi želė. Veido jokiu būdu nedeginkite saulėje, nes simpatiška strazdanėlė gali pavirsti nesimpatiška pigmentine dėme, juolab, kad saulė ir jautri oda yra nesuderinami dalykai.

Siauras lūpas bandykite pieštuku “papiešti” virš lūpų kontūro kiek leidžia lūpų forma, nenaudokite tamsių lūpų dažų, o geriausia – lūpų blizgesys, prieš tai visą lūpų plotą nudažius pieštuku (pabandykite! Tai novatoriškas būdas – spalva gerai laikosi ir blizga, tokiu būdu didina lūpas). Jūsų plaukų fone akys (kiek supratau žalios) atrodys išraiškingai, jei rudos spalvos pieštuku pakoreguosite jų dydį, o alyviniais, rausvais šešėliais paryškinsite jų spalvą. Šešėliai turi būti vieno tono (pvz., alyvinio), bet trijų skirtingo ryškumo atspalvių.

Jei mokėsite šviesia spalva “iškelti” gilią akies vietą, o tamsia išryškinti išorinį kampą, akys atrodys didelės ir spindinčios. Kad šešėliai nesubėgtų, naudokite akių makiažo bazę (pvz., Lumene). Kad antakiai būtų tokie kokių norisi (o ir dėl šukuosenos) labai rekomenduoju Klaipėdoje apsilankyti “Aidos studijoje”. Niekas geriau nekoreguoja antakių, kaip Jurgita arba Viktorija. Makiaže venkite pilkų, “murzinų” tonų naudokite skaidrius, švarius tonus.

Valė

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0