aA
Po to, kai nešiojamo kompiuterio ekrane pasirodė mirusi roko žvaigždė Kurtas Cobainas ir pasakė: “Pabučiuok mane”, Didžiosios Britanijos gyventoja atliko piktųjų dvasių išvarymo apeigas.
Kai buvęs “Nirvana” dainininkas jos “Compaq Pressario” ekrane pasirodė pirmą kartą, 24 metų Gemma Franks, pagalvojo, kad tai paprasčiausias kompiuterinis virusas.

Tačiau po savaitės jis atsirado vėl ir verkdamas prašė pagalbos bei pakartojo “Pabučiuok mane”.

G.Franks sakė: “Aš buvau atsidariusi nekrologinį interneto puslapį, skirtą roko žvaigždėms. Po to, kai aš išjungiau kompiuterį, ekrane atsirado Kurto paveikslas, kuris vis ryškėjo.

Aš buvau visiškai išmušta iš vėžių. Draugas pasiūlė egzorcizmą - juk privalėjau kažką daryti.”

“Sklido kažkoks keistas iškreiptas triukšmas, Kurtas skausmingai šaukė “Padėk man, padėk man”. Staiga jis nustojo ir ištarė: “Pabučiuok mane”. Aš priglaudžiau lūpas prie ekrano ir pabučiavau jį. Kurtas pasakė: “Mmm, tu gerai bučiuojiesi” ir ekranas užgeso.”

Kompiuterių ekspertas, patikrinęs kompiuterį, jokiu virusų neatrado. Tuomet ji išsikvietė paranormalių reiškinių tyrėją. Per egzorcizmo seansą jis degino žvakes ir šlakstė švęstu vandeniu - bet dabar kompiuteris atsisako užsikrauti.

“Aš nesu dvasingas žmogus ir iki šiol man nieko panašaus nebuvo nutikę. Tai tikrai siaubinga ir sukrečianti patirtis. Kurtas tarsi įsiveržė į mano gyvenimą.”

“Compaq” technikas patarė jai sugrąžinti kompiuteriui gamyklinius parametrus. Jei ir tuo atveju Kurtas vėl pasirodys, lieka tik skambinti Mulderiui ir Scully.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Įdarbinti užsieniečius Lietuvoje gali būti sunkiau: griežtinama tvarka, bet dėl vienos profesijos matytų išimtį (2)

Vyriausybė jau pritarė, o Seimas toliau svarsto siūlymus griežtinti užsieniečių įdarbinimo...

Iš Kauno oro uosto evakuoti žmonės atnaujinta: Vilniaus oro uoste sprogmenų nerasta (3)

Penktadienį apie 16 val. gautas pranešimas apie neva užminuotus Vilniaus ir Kauno oro uostus.

Sujudimas Kaune: dėl padidėjusio radiacinio fono evakuoti Eigulių gyventojai (3)

Kauniečiai sunerimo dėl gausių specialiųjų tarnybų pajėgų Eiguliuose, prie V....

„The Insider“ skelbia, kaip pavyko surasti Volkovo užpuolikus Tuskas: sulaikytas baltarusis, įtariamas užsakęs užpuolimą (6)

Tyrimų portalas „The Insider“ skelbia, kad sugebėjo nustatyti nusikaltėlio, kuris Argentinoje...