aA
Klausimas

Sveiki, ir dar norėčiau jūsų patarimo. Mano ginekologė išrašė man kontraceptines tabletes "JASMIN(E)", tačiau aš naudoju "JEANINE" (kurių paskutinė pakuotė jau prie pabaigos). Norėčiau sužinoti, ar tai tie patys kontraceptikai, nes aš esu ne Lietuvoje ir mano ginekologė šių mano kontraceptikų nežino, pasak jos, šioje šalyje jų nėra. Ir dar būtų gerai, jei jūs daugiau parašytumėt apie "JEANINE".

sveiki, labai dėkoju už jūsų atsakymus, tačiau man vis tiek lieka neaišku, ar šie kontraceptikai yra tie patys, tokios pačios rūšies? Turiu omenyje lietuvišką "JEANINE" ir norvegiška "JASMIN(E)". Ar būtų geriausia atsisiųsti kontaceptinių tablečių iš Lietuvos? Dar karta dėkoju už jūsų sugaištą laiką.

su pagarba,
Lina 22m.

Atsakymas

Tai nėra tie patys kontraceptikai. JEANINE yra naujas kontraceptikas, iki šiol jį vartojo tik Vokietijoje. Jasmin taip pat yra naujas modernus tos pačios SCHERING kompanijos gaminamas kontraceptikas, bet jų sudėtis skiriasi.

Jeanine yra dažniausiai Vokietijoje vartojamas kontraceptikas dėl patikimo kontraceptinio poveikio, geros ciklo kontroles ir kosmetinio poveikio odai bei plaukams. Dėl unikalios JEANINE sudėties šioms tabletėms būdingos visos geriausios kontraceptikų savybės. Jei anksčiau vieni kontraceptikai buvo geriau toleruojami, kiti geriau reguliuodavo ciklą, treti gydydavo spuogus, tai JEANINE apjungia visas šias gerąsias kontraceptikų savybes.

JEANINE, skirtingai nuo visų kitų kontraceptikų, ovuliaciją slopina neleisdama augti ir plyšti kiaušinėliui tiesiog kiaušidėje, o ne per centrinį poveikį galvos smegenyse, todėl JEANINE vartotojos žymiai rečiau skundžiasi depresija, lytinio potraukio sumažėjimu. Tai labai gerai toleruojamas kontraceptikas.

JEANINE turi stiprų poveiki į gimdos gleivinę, todėl mėnesinės labai sutrumpėja, išnyksta skausmai, nyksta endometriozės židinėliai ir skausmai (endometriozė - tai liga, kai gimdos gleivinės židinėliai auga ne gimdoje, o kituose dubens organuose ir pasireiškia skausmais santykių metu, per mėnesines, "šokolado" spalvos tepimu prieš ir po mėnesinių).

Jeanine sureguliuoja riebalų liaukų veikla, todėl plaukai ir oda pagražėja, nekyla spuogai prieš mėnesines.

Eugenija

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Prieglobstį Lietuvoje radęs artimas Janukovyčiaus parankinis išprašomas iš šalies (4)

Po Maidano įvykių ir žmonių žudynių Ukrainoje buvęs šalies prezidentas Viktoras Janukovyčius...

Sostinėje atsisveikinama su buvusiu premjeru Gediminu Kirkilu bendražygiai dalinasi prisiminimais; pildoma (2)

Sostinėje antradienį prasideda atsisveikinimas su buvusiu premjeru Gediminu Kirkilu . Atvira...

Dėl „Air Baltic“ akcijų įsigijimo – tyla: ministerija planą laiko paslaptyje

Po kiek ankstesnių susisiekimo ministro Mariaus Skuodžio kalbų apie galimą naują Lietuvos...

Žurnalistus iš draustinio išprašyti bandžiusiam verslininkui – nauji nemalonumai: kreiptasi į Mokesčių inspekciją

Delfi paviešinus skandalingą situaciją , kai Verkių regioniniame parke verslininko Lino...

Kavos mesti nereiks: gerti gali būti sveika, jei laikysitės šių taisyklių

Svarstote mesti gerti kavą , o gal bent kartą gyvenime apie tai pagalvojote? Nieko keisto,...