aA
Vyras iš Kanzaso valstijos interneto seksualinės pakraipos pokalbių kambariuose žinomas “slavemaster” pravarde, vakar sėdo į kaltinamųjų suolą.
Johnui Robinsonui buvo pateikti penki kaltinimai pirmojo laipsnio žmogžudyste. Dviejų jo aukų kūnai buvo rasti sukišti į statines jam priklausančioje fermoje, Linn apygardoje, Kanzaso valstijoje. Dar trys moterys panašiomis aplinkybėmis buvo rastos žudiko išsinuomotame sandėlyje, Misurio valstijoje.

Manoma, kad aukas J.Robinsonas užmušė kūju ar kitu buku įrankiu.

56 metų amžiaus vyras buvo areštuotas jau birželio 2 dieną. Tada jis buvo apkaltintas bandymu išprievartauti. J.Robinsonas vertė dvi internete sutiktas moteris užsiiminėti su juo sadomazochistiniais lytiniais santykiais. Teismas jo paleidimui paskyrė 5 mln. JAV dolerių (apie 20 mln. litų) užstatą.

Manoma, kad internetu jis susipažindavo su moterimis iš visos JAV teritorijos. Prokurorai teigia, kad žmoną bei šeimą turintis J.Robinsonas kartais internete apsimetinėdavo verslininku, norinčiu moterims padėti susirasti darbą.

Labiausiai detektyvai bijo, kad žinomi J.Robinsono poelgiai gali būti tik “ledkalnio viršūnė”. Žmogžudysčių pėdsakai gali atvesti net iki aštuntojo dešimtmečio vidurio. Dar keturi žmonės – trys moterys bei viena 5 metų mergaitė, susiję su J.Robinsonu, taip pat yra dingę.

Kaltintojai siekia, kad J.Robinsonui būtų skirta mirties bausmė. Jie vengia kalbėti apie interneto vaidmenį šioje tragedijoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Karas Ukrainoje. Iš Rusijos pasipylusius grasinimus Ukrainai tęsia Šoigu rusai smogė Charkivui: mieste nugriaudėjo sprogimas (8)

Naktį Rusija puolė Ukrainos sostinę, priešlėktuvinės gynybos pajėgos numušė visus oro...

Nausėda sureagavo į Bilotaitės kreipimąsi ir turi jai klausimą Bilotaitė kreipėsi į prokuratūrą, papildyta (41)

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, prašydama...

Latvija atsisakys rusų kalbos mokymo mokyklose (11)

Latvijos valdžia ketina iki 2026 m. mokyklose atsisakyti rusų kalbos kaip antrosios užsienio kalbos.

Ignas Jomantas kol kas dar nesės į kalėjimą: išgelbėjo neįtikėtinas formalumas (1)

Antradienį Klaipėdos apygardos teismas nusprendė bent kol kas nesiųsti milijonieriumi...

Pirmuoju pasaulyje kurčiu reperiu vadinamas Signmarkas: kurtieji turėtų būti laikomi kalbine mažuma, o ne žmonėmis su negalia

„Visuomenė kurčiuosius turėtų traktuoti ne kaip žmones, turinčius negalią, o kaip kalbinę...

Vžesniauskaitės mylimasis milijardierius Caudwellas pasidalijo dar nematyta nuotrauka: taip, kadaise turėjau plaukus! (1)

Olimpietė Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju, milijardieriumi Johnu Caudwellu nuolat dalijasi...