aA
Kitą mėnesį Ciuricho zoologijos sodas žada tiesiogiai internete transliuoti drambliuko gimimą, antradienį pranešė zoologijos sodo atstovai.
Drambliai
Drambliai
Visas veiksmas bus filmuojamas dvejomis kameromis. Kadangi tiksli transliacijos data nėra žinoma, netrukus zoologijos sodas ketina iš anksto pradėti internete publikuoti besilaukiančios dramblės nuotraukas.

Tie, kurie nenori praleisti drambliuko gimimo, internetiniame zoologijos sodo tinklapyje gali palikti savo elektroninio pašto adresą ar telefono numerį. Tik prasidėjus gimdymui sodo darbuotojai apie tai praneštų visiems, palikusiems savo 'koordinates'.

Zoologijos atstovai teigė, kad šiuo savo projektu jie stengsis atkreipti visuomenės dėmesį į Azijos dramblių populiaciją, kuri pastaruoju metu dėl masinio brakonieriavimo sparčiai nyksta.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0