Geriausia NBA reguliaraus sezono komanda Bostono „Celtics“ prarado namų aikštės pranašumą pirmame atkrintamųjų etape – ji namie 101:111 (27:28, 34:30, 18:27, 22:26) neatsilaikė prieš aštuntąją poziciją Rytų konferencijoje užėmusią Majamio „Heat“.
Jonas Valančiūnas buvo rezultatyviausias, tačiau Naujojo Orleano „Pelicans“ neturėjo jokių šansų prieš Oklahomos „Thunder“ – 92:124 (22:35, 28:28, 24:29, 18:32).
Izraelio naikintuvai praėjusią naktį smogė „Hezbollah“ objektams pietų Libane, pranešė kariuomenė.
Oro perspėjimo metu Čerkasų srityje pasigirdo sprogimų garsai. Apie tai pranešama „Telegram“ kanale „Suspilne“, rašo „Ukrinform“.
Trečiadienio vakarą tarnybos skubėjo į konfliktą Vilniuje. Pranešama apie nužudytą vyrą.
CBD buteliukams nuklojus lietuvių naktinius stalelius, už pluoštinių kanapių gaminių kontrolę atsakingos institucijos įspėja: prekiaujama sveikatai pavojingomis priemonėmis, reklamos – meluoja, o pažeidimų skaičius šioje srityje nuolat didėja.
Kenoloto - Žaidimo nr. 12656 Jėga - Žaidimo nr. 7838 Laikas 22:30
Ketvirtadienio dieną pietinis ciklonas, judėdamas į šiaurę, vis dar rodys savo charakterį.
Skambiu akordu Eurolygos atkrintamąsias pradėjo Igno Brazdeikio atstovaujamas Pirėjo „Olympiakos“ klubas, kuris išvykoje 77:75 (19:18, 25:17, 17:19, 16:21) palaužė „Barceloną“ su Roku Jokubaičiu.
Ne visada, kai užsimanome, po ranka yra tortilijų . Todėl virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi receptu , kaip jų patiems pasigaminti namuose. Patikėkite, paruošti naminių tortilijų – labai paprasta.
Tiesą pasakius, šašlyku galima mėgautis ne tik šiltuoju sezonu – čia svarbiausia žinoti gero marinato receptą . Tokiu ir dalijasi virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks . Minkštas ir sultingas šašlykas su daržovėmis nuginkluos kiekvieną valgytoją.
Pikantiška ir labai gardi tom yum sriuba . Kas bandė, tikrai norės kartoti. Dar puikiau, kad pagal šį receptą galima bet kada namuose pasigaminti tom yum sriubos.
Tikriausiai teks pasiraitoti rankoves ir pasismailinti liežuvį, nes į jus bus nukreipta nemažai akių ar ausų.
M4gstantieji lietuvišką virtuvę nėra abejingi cepelinams . Gaminame su mėsa, grybais, o šįkart – su varške . Patiekite cepelinus su grietine ar spirgučių padažu.