aA
Naujoji IBM kuriama technologija leis vartotojams naršyti po internetą be kompiuterio. Vietoje monitoriaus bus galima naudoti mobilųjį telefoną, turintį galimybę prisijungti prie interneto, vietoje klaviatūros ir pelės - savo balsą.
Šios technologijos pagalba vartotojai galės peržvelgti biržos naujienas, pirkti prekes ar bilietus į filmus, sužinoti koks filmas rodomas kino teatre. IBM panaudos pačios jau sukurtų "ViaVoice" (balso atpažinimo) ir "WebSphere" (tarnybinių stočių valdymo) technologijų hibridą.

Integravus "ViaVoice" sudėtinę dalį "VoiceXML" į "WebSphere", taps įmanoma balsu nurodinėti, kada į kokią interneto puslapio vietą nueiti ir ką daryti.

IBM išleis eilę produktų, leidžiančių balsu naudotis interneto teikiamomis paslaugomis. Rudenį bus pristatyta naująja technologija paremta programos versija "Windows NT" operacinei sistemai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0