aA
Kompanijos IBM laukia vieni didžiausių pasikeitimų per paskutinius kelerius metus. Jie paskelbė, kad bus pakeistos visos tarnybinių stočių linijos bei jų pavadinimai.
Pasak kompanijos atstovų, pakeitimai vykdomi dėl interneto evoliucijos. Tikima, kad internetas įžengia į naują “rimto elektroninio verslo” fazę. Dėl interneto raidos vartotojams reikės aukštesnio lygio skaičiavimo paslaugų ir supratingesnės elektroninio verslo infrastruktūros sąlygų. Naujesnės tarnybinės stotys turėtų geriau paskirstyti darbo krūvius ir lengviau bendraus su skirtingų architektūrų technine įranga.

Taip pat IBM pritaikė naująsias tarnybines stotis vis dažniau versle naudojamai “atvirojo kodo” programinei įrangai.

Prie keletą paskutinių mėnesių “Project Mach 1” vadinta IBM “eServer” linijos, buvo prijungtos S/390, RS/6000, AS/400 ir “Netfinity” tarnybinės stotys.

Be linijų pakeitimo IBM pasiūlė ir visiškai naujų tarnybinių stočių. Viena didžiausių naujienų – keli z900 “mainframe” tipo modeliai. Jie turėtų geriau susidoroti su nenuspėjamais elektroninio verslo piniginių pervedimų antplūdžiais ir gali aptarnauti iki 83 mln. pervedimų per sekundę.

IBM taip pat pristatė naują operacinę sistemą “zOS”, valdysiančią “z” serijos tarnybines stotis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0