aA
“Microsoft” buvo skaudu žiūrėti į tai, kad nemokamo elektroninio pašto paslaugas teikianti svetainė “Hotmail” dirba ne savoje, o “FreeBSD” ir “Apache” platformoje.
Nuo to laiko, kai 1997 metų pabaigoje “Microsoft” įsigijo “Hotmail”, kompanija įtikinėjo, kad “Hotmail” pašto paslauga artimiausiu metu bus perkelta į “Windows NT”, po to į “Windows 2000”. Pagrindinė tokio noro priežastis yra “Microsoft” išdidumas.

Anglijos “Netcraft” rinkos tyrimo centras praneša, kad “Microsoft” pagaliau pradėjo senai lauktą “Hotmail” perkėlimą.

Šiuo metu nuo 5 iki 10 procentų “Hotmail” užklausų aptarnauja “Windows 2000” sistemos, sako “Netcraft”. Likusioji dalis vis dar aptarnaujama “FreeBSD” operacinės sistemos ir “Apache” serverio.

2000 metų vasario mėnesį “Microsoft” teigė, kad “Hotmail” paslauga naudojasi apie 30 mln. vartototų visame pasaulyje.

Neseniai “Hotmail” vartotojai susidūrė su tokiomis problemomis, kaip saugumo spragos, dingdavo adresų knygutės bei trūkdavo el. pašto žinučių. Vartotojai skundėsi, negalėję pasiekta savo pašto dėžučių, kada “Microsoft” tvarkė “Hotmail” svetainę. Bet tada “Hotmail” dar nebuvo pilnai perkelta į “Microsoft” sukurtas sistemas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0