aA
Kompanija "Ford Motor" ketvirtadienį pasiūlė daugiau nei 350 tūkstančių savo darbuotojų visame pasaulyje nemokamai įsigyti "Hewlett-Packard" kompiuterius, spausdintuvus, be to, suteiks ryšį su internetu už mažesnius tarifus.
Anot kompanijos, dirbantieji JAV ir priėmę šį pasiūlymą kompiuterius gaus antrame metų ketvirtyje, visi kiti - per metus. "Hewlett-Packard" iš šio sandėrio uždirbs milijonus dolerių. Interneto ryšį teiks UUNET tinklas, už jį "Ford" darbuotojai mokės po 5 dolerius per mėnesį.

"Ford" atstovai tvirtina, jog šiuo žingsniu siekiama žengti koja kojon su naujųjų technologijų amžiumi, be to, kompanija visada galės susisiekti su savo darbuotojais internetu.

"Ford" darbuotojai gaus kompiuterius su 500 Mhz "Celeron" procesoriumi, 64 MB darbinės atminties ir 15 colių monitoriumi.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Grigonio ekipos atsakas: galingu spurtu patiesė be lyderio rungtyniavusį „Maccabi“ Lietuvis rezultatyvumu nepasižymėjo

Mariaus Grigonio atstovaujamas Atėnų „Panathinaikos“ atsitiesė po nesėkmės pirmosiose...

Sedekerskio sezonas Eurolygoje pakibo ant plauko: „Baskonia“ vėl pralaimėjo Madride Lietuvis išsiskyrė universaliu žaidimu

Vitorijos „Baskonia“ su Tadu Sedekerskiu atsidūrė ties prarajos riba Eurolygos atkrintamosiose....

Nauja „Messenger“ funkcija jau prieinama ir Lietuvoje: naudotojai skundėsi ne vienerius metus (1)

„ Facebook Messenger“ naudotojai pagaliau buvo išgirsti – programėlės kūrėja „Meta“...