Mano vyras nelauktai pradėjo lankytis striptizo klubuose kur kas dažniau nei anksčiau. Jis dėl to kaltina savo darbą ir teigia, kad jam tokiose įstaigose tenka bendrauti su kolegomis ir klientais, bet aš bijau, kad jis ten nori pažiūrėti į seksualiau atrodančias moteris. Ar manote, kad man derėtų dėl to rūpintis? Lydia

Jei jums nemalonu, kad jis žiūri į kitas moteris, taip jam ir pasakykite. Paklauskite, kaip jis jaustųsi, jei jūs reguliariai leistumėte laisvalaikį žiūrėdama į nuogus vyrus – taip jam bus lengviau priimti jūsų poziciją.

Taip pat nemanykite, kad tos kitos moterys yra bent kiek seksualesnės už jus. Striptizo šokėjų būna įvairiausių – jų seksualumas slypi ne kūne, o kokios įsiaistrinusios šokio metu jos atrodo.

Kai nieko nebus namie, apsiaukite aukštakulnius, pasipuoškite seksualiais apatiniais, įsijunkite lėtą ritmingą muziką ir stebėkite save šokant prieš veidrodį. Tuomet rankomis lėtai perbraukite savo kūną, leiskite rankoms nuslysti per apatinius.

Be abejo, iš pradžių jausitės kvailai, bet po kiek laiko įsiaistrinsite ir pradėsite vertinti moters kūno galią. Galbūt netgi norėsite sušokti erotinį šokį savo vyrui, o tai be jokios abejonės grąžins jums jo dėmesį.

Kalbant apie seksą esu gana atvira, o mano vaikinas labai norėtų, kad mes kartu pažiūrėtume filmų suaugusiems. Ar man su juo sutikti ir užsisakyti filmų apie seksą? O gal tai būtų šiek tiek keistoka? Blaire

Esu didžiulė filmų suaugusiems žiūrėjimo kartu su partneriu šalininkė. Jie gali paskatinti poras išbandyti naujų dalykų. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad erotiniai filmai moteris jaudina ne mažiau nei vyrus, o šiais laikais yra visai nemažas pasirinkimas ir moterims žiūrėti malonių filmų.

Panašu, kad mano merginai visai nedaro įspūdžio mano sugebėjimai lovoje. Manau, kad vieną naktį pastebėjau ją žiovaujančią sekso metu. Ką man daryti? Liamas.

Oi, vargeli. Žiovulys sekso metu nėra geras ženklas. Galbūt tavo draugei trūksta bendravimo įgūdžių, kad ji paaiškintų, kas jai iš tikrųjų patinka.

Išbandyk štai ką: pavartyk vieną iš jos mergaitiškų žurnalų, kol surasi straipsnelį apie patarimus lovai, tuomet straipsnį perskaityk kartu su ja, nurodydamas, kurie patarimai tau labiausiai patinka ir kuriuos norėtum išbandyti, o taip pat paskatink ir ją pasirinkti, kas patinka.

Nepatogiuose pokalbiuose apie seksą tai yra puikus būdas pajudinti reikalus iš sąstingio taško. Bet jei tai nesuveiks, nupirk jai nedidelę dovaną – vibratorių, kurį galėsite naudoti sekso metu.

Manoma, kad apie 30 proc. moterų negali pasiekti orgazmo vien dėl to, kad į ją įsiskverbiama, joms reikia papildomo stimuliavimo.

Man sunku pasakyti, kada mano draugei baigiasi orgazmas. Kokius ženklus lovoje turėčiau stebėti? Joey

Moterų orgazmas trunka maždaug nuo 5 iki 10 sekundžių ir paprastai jo metu vyksta greiti raumenų susitraukimai apatinėje kūno dalyje, kuriuos vyras gali jausti moters orgazmo metu.

Taip pat orgazmo metu visas moters kūnas gali įsitempti ir ji gali arba sulaikyti kvėpavimą, arba atvirkščiai, kvėpuoti dažniau.

Yra ir kitų fizinių požymių – raudonio išbėrimas, genitalijų pabrinkimas, bet juos „tuo metu“ pastebėti sunku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją