aA
Visi, kurie gegužės 17-tąją neleido išvežti Drąsiaus Kedžio dukrelės į pasimatymą su mama Laimute Stankūnaite, nusipelnė medalio, o Lietuva išgyveno antrą sausio 13-tąją. Tokius žodžius Kauno apygardos administraciniame teisme sakė Andrejus Lobovas, kuris buvo pirmoje eilėje žmonių, užtvėrusių kelią prie Kedžių namų Garliavoje.
Andrejus Lobovas
Andrejus Lobovas
© DELFI (P.Garkausko nuotr.)

Jonavietis A. Lobovas siekia, kad Kauno apygardos administracinis teismas panaikintų jam Administracinės komisijos prie Jonavos savivaldybės tarybos skirtą 160 Lt baudą už savavaldžiavimą.

"Aš neplanavau specialiai blokuoti kelio. Tiesiog prie vartų buvo pastatyta pavėsinė, kurioje buvo bandelių, arbatos. Taip netyčia atsidūriau pirmoje eilėje", - teisme teisinosi A. Lobovas, paprašęs teismo panaikinti jam skirtą nuobaudą.

Į pirmadienio teismo posėdį buvo kviesti 3 liudininkai, tačiau atvyko tik vienintelė Laimutė Kedienė, D. Kedžio motina.

"Aš prašiau žmonių, kad mus išleistų, tačiau niekas mūsų neklausė. Šiam žmogui (A. Lobovui - DELFI) jokių priekaištų neturiu, nes žmonių tada buvo susirinkę 3 ar 5 tūkstančiai. Prie ko čia jis?", - sakė L. Kedienė.

A. Lobovas savo ruožtu gyrė visus žmones, kurie išreiškė savo poziciją ir susirinko prie D. Kedžio namų Garliavoje.

Kauno apygardos administracinis teismas sprendimą skelbs kitą pirmadienį.

DELFI primena, kad gegužės 17-tąją D. Kedžio dukra turėjo būti vežama į pasimatymą su mama, tačiau prie Kedžių namų Garliavoje minia suklaupė ties išvažiavimu iš namo bei neleido išvežti mergaitės. A. Lobovas buvo vienas iš tų, kurie klūpėjo pirmose gretose.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0