aA
Minios ką tik pasirodžiusio žaidimo gerbėjų veržėsi į internetą norėdami pažaisti laukiamiausiu metų žaidimu tituluojamo “Diablo II”. Dėl pernelyg didelio žaidėjų kiekio nustojo veikti tarnybinė “Battle.net” stotis.
Neseniai į prekybą išleistas žaidimas pritraukė netikėtai daug žaidėjų internetu.dėl žaidėjų antplūdžio tarnybinė stotis, apdorojanti visų interneto žaidimų duomenis, nustojo veikti.

Techninis personalas pašalino nesklandumus ir atidarė papildomą informacijos kanalą, bet greičiausiai to nepakaks, nes žaidėjų kiekis didėja gerokai greičiau, nei tarnybinės stoties pajėgumas, todėl visai įmanoma, kad ateityje panašios situacijos pasikartos.

Pirmą prekybos dieną buvo parduotas rekordinis žaidimo kopijų kiekis – 130 000, o iš anksto užsakytų kopijų skaičius pasiekė 1,5 mln. ribą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0