aA
Internetinės darbo biržos paslaugų bendrovė " CV-Online", jau teikianti įdarbinimo paslaugas Vidurio ir Rytų Europoje, pristatė europinį karjeros portalą "CV-Europe" (cveurope.com).
Naujasis portalas turėtų tapti pagrindiniu tarptautiniu informacijos šaltiniu žmonėms, norintiems pakeisti gyvenamąją vietą ir rasti naują darbą Europoje, pranešama penktadienį "CV-Online" išplatintame pranešime spaudai.

"CV-Europe" interneto tinklalapis jungs visus "CV-Online" interneto tinklalapius, esančius Centrinėje ir Rytų Europoje bei pasieks tas geografines sritis, kuriose dar nėra teikiamos "CV-Online" paslaugos.

Anot pranešimo, dabartinė "CV-Online" geografinė padėtis idealiai tinka teikti šios rūšies paslaugą, nes daugybė žmonių domisi galimybėmis išvažiuoti dirbti į kitą šalį, o "CV-Online" interneto puslapiuose jau skaičiuojama dešimtys tūkstančių registruotų vartotojų. "CV-Europe" galės padėti tiek organizacijoms, ieškančioms naujų darbuotojų, tiek ir žmonėms, ieškantiems darbo kitose šalyse.

"CV-Online" valdybos pirmininkas Juris Kaljundis sakė, kad v is daugiau žmonių ieško įdomaus darbo už savo šalies ribų, todėl bendr a duomenų bazė, kuria bus galima naudotis ( www.cveurope.com ), jiems taps patogia priemone.

"CV-Europe" padės darbo ieškantiems žmonėms susirasti darbdavius, teiks vertingos informacijos apie problemas, susijusias su tarptautine darbo rinka Europoje ir už jos ribų, teigiama pranešime.

"CV-Online", įkurta 1997 metais Estijoje, dabar turi interneto puslapius bei atstovybes aštuoniose valstybėse (tarp jų ir Lietuvoje) bei planuoja toliau plėsti savo veiklą regione.

Investuotojai - "Esther Dyson" (www.edventure.com) iš JAV ir "LHV Ventures" (www.lhvventures.com) iš Estijos - šiais metais į "CV-Online" investavo daugiau nei 1,4 mln. eurų (4,78 mln. litų).

"CV-Online" planuoja pritraukti apie 2,5 mln. eurų (8,54 mln. litų) naujų investicijų.

"CV-Online" interneto darbo skelbimų puslapiuose užregistruota beveik 10 tūkst. bendrovių, o interneto duomenų bazėse, kuriose yra darbuotojų gyvenimo aprašymai, yra beveik 100 tūkst. registruotų vartotojų.

BNS
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Dėl Jurijaus Borisovo tvirtovės skubiai imamasi veiksmų: užsiminė apie diversijas ir slaptą amunicijos sandėlį (33)

Po Delfi tyrimo apie Jurijaus Borisovo tvirtovę Trakų rajone Seimo nariai ėmėsi aiškintis,...

VSD pranešėjo komisijos išvados įveikė antrą laiptelį: nuogąstauja, kad viskas pasibaigs liūdnai (19)

Ketvirtadienį Seime įvyko Valstybės saugumo departamento (VSD) pranešėjo informaciją tyrusios...