aA
Ketvirtadienį Sidnėjaus olimpinių žaidynių buriavimo varžybose vyko trečiasis bei ketvirtasis "Lazer" klasės plaukimai. Po šių dviejų startų lietuvis Giedrius Gužys bendroje įskaitoje iš 27-osios pozicijos nukrito į 29-ąją.
Trečiasis plaukimas Lietuvos buriuotojui nebuvo sėkmingas: užimta tik 36-oji vieta ir bendroje įskaitoje smuktelta penkiomis pozicijomis žemyn - į 32-ąją vietą.

Ketvirtajame plaukime G. Gužys užėmė aukštą 22-ąją vietą, sugebėjęs aplenkti ir vieną lyderių Karlą Sunesoną iš Švedijos, kuris po trijų plaukimų bendroje įskaitoje pirmavo.

Po dviejų varžybų dienų - keturių plaukimų iš 11 - G. Gužys, surinkęs 107 baudos taškus, tarp 42 dalyvių užima 29-ąją vietą.

Po keturių plaukimų "Lazer" klasėje pasikeitė lyderis. Lyderio pozicijas susigrąžino Robertas Scheidtas (Robertas Šeidas) iš Brazilijos (27 taškai).

Po trijų plaukimų pirmavę Michaelas Blackburnas (Maiklas Blekburnas) iš Australijos ir švedas K. Sunesonas, užima atitinkamai ketvirtąją ir penktąją vietas.

Lyderių šešetukas po keturių plaukimų:

1. Robert Scheidt (Brazilija)          27,00 tšk.
2. Ben Ainslie (D. Britanija)          28,00
3. Gustavo Lima (Portugalija)          34,00
4. Michael Blackburn (Australija)      36,00
5. Karl Suneson (Švedija)              42,00
6. Serge Kats (Olandija)               51,00
...
29.Giedrius Gužys (Lietuva)           107,00
BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0