aA
"Big Brother" projekto dalyviai atidžiai stebimi 28 kamerų ir 60 mikrofonų kiekvieną dieną. 24 valandas per parą jų gyvenimas transliuojamas internete ir pateikiama dienos santrauka per televiziją.
3 mėnesius truksiančiame projekte 10 savanorių sutiko gyventi name be jokio ryšio su išoriniu pasauliu. Kas 2 savaitės vienas iš dalyvių turės pasitraukti. Likęs paskutinis bus laimėtojas ir gaus 500 tūkstančių JAV dolerių (2 mln. litų) prizą.

Televizijos žiūrovai kiekvieną pirmadienį, antradienį ir penktadienį gali pasižiūrėti pusės valandos santrauką. Ketvirtadieniais ir šeštadieniais laida užima visą valandą.

"www.bigbrother2000.com" svetainėje, skirtingai nuo televizijos, stebėti jų gyvenimą galima 24 valandas per parą be jokių komentarų ar muzikinių intarpų. Čia nėra jokios režisūros, tad gali tekti ilgokai palūkėti kokio nors veiksmo.

Namo gyventojus galite stebėti bet kuriuo norimu momentu. Prodiuseriai perjunginėja kameras jiems judant po namą. Kai tik užgęsta šviesos, miegančiuosius seka infraraudonųjų spindulių kameros.

Viešai netransliuojamos ir neplanuojamos transliuoti tik dušo ir tualeto kameros, nors ir yra įdiegtos. Jos skirtos tik tam, jog gyventojai negalėtų pasislėpti.

Turint greito interneto ryšio kanalą, tai primena televizorių asmeniniame kompiuteryje. Modemų vartotojams dėl dažnų tinklo trukdžių ir mažo greičio tai labiau primena skaidrių žiūrėjimą.

“Big Brother” Vokietijoje, Ispanijoje ir Olandijoje, atstovauja bandymams, siekiant labiau apjungti televiziją ir internetą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

JAV Senatas patvirtino pagalbos Ukrainai paketą papildyta (3)

JAV Senatas patvirtino 95 mlrd. JAV dolerių užsienio pagalbos paketą, į kurį įeina karinė...

Karas Ukrainoje. Smolenske dega naftos perdirbimo gamykla

Naktį Charkivas buvo apšaudytas įsiveržusių rusų pajėgų, mieste girdėjosi garsūs sprogimai.

Smūgis Šoigu: Rusijoje sulaikytas jo pavaduotojas gresia iki 15 metų kalėjimo (15)

Rusijoje gynybos ministro Sergejaus Šoigu pavaduotojas Timuras Ivanovas buvo sulaikytas įtariant...

Dar viena priežastis laukti savaitgalio: šilumos kasdien bus vis daugiau

Artimiausią parą pietinis ciklonas vėl rodys charakterį – trečiadienį jau nuo pat ryto lietaus...

Trumpam atsiprašyti iš darbo galima ne visada: yra situacijų, kada galimas ir atleidimas (1)

Turite asmeninių reikalų, kuriuos sprendžiate darbo metu? Pavyzdžiui, galbūt vykstate į gydymo...