aA
Artėjant kovo 1 dieną įvyksiantiems Savivaldos rinkimams, DELFI tęsia pradėtą tradiciją ir klausia skaitytojų, kas turėtų tapti pastaruoju metu dėmesio centre atsidūrusio Alytaus meru.
Kandidatai į Alytaus mero postą: Jurgis Krasnickas, Vytautas Grigaravičius, Dobilas Kurtinaitis
Kandidatai į Alytaus mero postą: Jurgis Krasnickas, Vytautas Grigaravičius, Dobilas Kurtinaitis
© DELFI montažas

Prieš keletą savaičių buvo paviešintas garso įrašas, kuriame girdėti, kaip dabartinis Alytaus meras Jurgiui Krasnickas, vartodamas daug necenzūrinių žodžių, keikia mažą mero atlyginimą ir valstybę, kalba apie „milijonų“ pasisavinimą ir išsipirkimą iš teisėsaugos institucijų. Įsisiūbavus skandalui socialdemokratas J.Krasnickas patvrirtino, kad įraše girdimas jo balsas, tačiau pabrėžė, kad tai yra „iš atskirų žodžių sumontuoti sakiniai“.

J.Krasnickas save vadina šmeižto auka ir dėl to kreipėsi į teisėsauga. Tiesa, prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo paties Alytaus mero piktnaudžiavimo, nes, kaip teigia buvusi Alytaus teatro direktorė Laura Radzevičiūtė, viename įraše girdėti Alytaus mero grasinimai ir bauginančios užuominos apie jos vaiką.

Alytus – didžiausias Pietų Lietuvos miestas, šalia Nemuno, 65 km į pietus nuo Kauno ir 108 km į pietvakarius nuo Vilniaus.2015 metų Statistikos departamento duomenimis, šiame 48 km² ploto Dzūkijos mieste yra 55 626 gyventojų.

Taigi, kas, Jūsų manymu, turėtų tapti Alytaus meru?


www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0