aA
Kompanija "Motorola" vienija jėgas su "Volcano Communications Technologies" siekiant sukurti tinklo architektūrą ir programinę įrangą ateities automobiliams. Dviejų kompanijų aljansas padės kurti "vartus" tarp įvairių transporto priemonių įtaisų tinklų.
Abi kompanijos planuoja sukurti "protingų jungiklių" architektūrą palaikančią technologiją, kuri padės elektriniams varikliams, durims, langams ir langų valytuvams dirbti "autonomiškiau". Integruotų technologijų pagalba, jungikliai galės "bendrauti" su centriniu valdymu ir pakeis dabartines laidų raizgalynes varikliuose.

Abi kompanijos taip pat kurs "vartus" (gateway), jungiančius skirtingų duomenų srautus.

Šiuo metu automobilių gamintojai ir automatinių elektronikos įtaisų tiekėjai nėra sutarę dėl vieningo standarto ir naudoja tuziną skirtingų. Naujoji technologija įgalins gamintojus tiekti automobilius su įdiegta standartiniu bendravimo protokolu ir sumažins gamybos išlaidas siekiant automatikos suderinamumo.

"Motorola" ir "Volcano" šiais metais jau anksčiau suvienijo jėgas su "Audi", BMW, "DaimlerChrysler", "Volvo", "Volkswagen" kuriant standartizuotą tinklo architektūrą paprastiems "išjungti-įjungti" įtaisams valdyti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas abu lietuviai pasižymėjo galingu žaidimu

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų...

Prie pastato, kuriame teisiamas Trumpas, – šiurpus incidentas (1)

Niujorko teisėjas Juanas Merchanas penktadienį pranešė, kad buvo atrinkta 12 prisiekusiųjų...

Sedekerskis ir „Baskonia“ pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą

Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio...

Pavasaris liko tik prisiminimuose: naktimis 6 laipsniai šalčio, dienomis – šlapdriba (1)

Artimiausią parą Lietuvos orus lems ciklonai, tad sulauksime ir kartu su jais slenkančių kritulių...